Re: Windows 7-проблем
W7 определено е много по-бърз от Виста. Бях на Вайото с лицензирана Виста, на 2 ГБ РАМ - е нямаше такова влачене. Смених с пиратска 7-ца - компютъра литна, вече повече от половин година съм с нея - нямам никакви проблеми. Компютърът "лети". Като скорост може и да е малко по-бързо ХР-то, но за сметка на това без допълнителна антивирусна (която от своя страна го забавя) просто го отпиши.Докато на 7-цата съм без никаква антивирусна, само на Windows Defender и файъруол, вече повече от половин година нямам проблеми. Пренасям файлове постоянно на други компютри с актуални антивирусни, никой досега не е изпищял. Друг е въпроса, че за интернет ползвам основно Убунту, Виндовса ми е само за работа, и рядко влизам през него в нета (като сега например).Аз имах в началото известни проблеми с драйверите за някои от перифериите ми под 7. Аз залагам на проблем с драйвера на wifi-то, особено ако ползваш драйвер за Виста под 7-ца. На брат ми на ACER-а, на работата му имаше проблем с задържане на връзката под 7, докато на същото място, Убунтуто се закачва от раз и не разкачва никога. (т.е. проблема не е в рутера или компютъра, а в операционната система, и най-вече в драйверите на самата ВиФИ карта.)
Jimy написа:
Коментар