Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Windows 7-проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cheruna написа:
    Какво имаш предвид с това за външното флопи, аз имам външен хард диск, това как може да ми помогне?
    Напиши в Google SATA F6 метод или Windows XP SATA F6, има доста написано. Даже така са си нарекли метода [F6 method], толкова гореща теме беше.Касае инсталиране на SATA драйвери при забиването на този остър нож от Microsoft и продажните производители в гърба на почитателите на Windows XP или на хората с по слаби машинки, за които Vista беше само неосъществима мечта. Няма смисъл да копирам и цитирам, кефя се на хора като теб, които първо четат и тестват, а едва после питат. Така че, виж сам за какво е флопито.Обще взето ... SATA драйвери така се инсталират, през флопи, а аз не помня откога не съм виждал лаптоп с вградено флопи.Че напоследък "мини"-тата и без оптично устройство се предлагат.Идеалния вариант е това, което pugsy ти предлага. Ако има Windows XP със слипстриймнати SATA драйвери точно за твоята машинка, това направи.Инсталираш неговото копие така, а после ако искаш си инсталирай XP от твой диск, непипан. SATA драйверите вече няма да са проблем, ще са инсталирани.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Orcinus написа:
      jenshen73 написа:
      А на колегата Orcinus само да задам въпрос - как успява да докара Windows 7 до 0% CPU Time Това практически е невъзможно освен ако процесора или храненето му не е наред.
      Специално за теб направено преди минутки клипче. С работещ AntiVIr Guard на Avira. Виж натоварването на процесора в идле. И си е наред и процесорът, и захранването му http://dox.bg/files/dw?a=e16cfb9d1d
      Клипче гледал, коментар не дал

Коментар

Коментар - никво време не съм имал да пусна. Признах 0% Явно не броят бекграундите както го прави XP... Но пък 1GB RAM само за нищо...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Благодарение на pugsy инсталирах ХР. И положението е същото, няма разлика. Така че засега оставям ОС и драйверите на мира и ще се обадя на Виваком да ми сменят рутера. Макар и да не разбирам защо другият лаптоп няма такива проблеми....Ако и това не помогне ще ходя да искам да ми проверят/сменят адаптера гаранционно. Междувременно може да отида някъде да ползвам лаптопа в някоя друга безжична мрежа, за да видя там какво е положението.Въобще само занимавка, моя и на някои колеги от форума, пък то посоката за решаване на проблема май се оказва грешна. А междувремнно отказа още едно устройство (камерата), но в момента няма да се занимавам с нея, че много ми се насъбра, време е за малко удоволствия с този лаптоп-филмчетата се гледат приятно на този екран

Коментар

Working...
          X