Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново сме в отбора на FIAT :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мене!По-добре, че не е VIS.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито и от мен!Не слушате с брат ти гласа на разума, ама айде...И на ИТАЛФЕСТА - и с двете магарета!И без извинения!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честито и от нас Дидо ! Много безаварийни километри и да я докараш на Италфеста :D
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Immortal написа:
          J T D написа:
          Честито Дидо! Това ли е бравото, което ми показва?
          Същото е. Бях ти казал, че е VIS, но съм се заблудил нещо, не е.
          Е нищо, не е болка за умиране!Важното да е здраво!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Честито и от мен, със здраве да го карате

Коментар

Честито на брат ти и от мен. Много лачена бе! Личи си кой я е избирал. Май ще те търся скоро за консултант, че и на мен ми предстои подобна радост.
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                Честито на брат ти и от мен. Много лачена бе! Личи си кой я е избирал. Май ще те търся скоро за консултант, че и на мен ми предстои подобна радост.
                С удоволствие ще помогна в избора на Пунто Харесахте ли си вече някоя?Аз за пореден път се убеждавам, че първата любов е най-силна Това беше най-първата кола, която набелязахме. Гледахме над 10 коли из цяла България, но в крайна сметка тази, което харесахме първа - нея взехме.Тук е мястото да благодаря за съдействието на колегите Yavor и kosta! Много ни помогнахте!Тук е мястото и да изкажа задоволството си от коректността на продавача на автомобила - автокъща "ХрисиЕМ" (и автокъща "Врана") на Горубляне - другаря Миливое (Мишо)!Да кажем и добре дошъл във форума на новия ни колега - tamburko Ще се запознаете с него на Италфеста (за който не го познава )

Коментар

4estito da si e karash sas zdrave i az imam merak na hgt ama za sega sx me ustroiva Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Да ви радва с години
                    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Working...
                    X