Честито на брат ти и от мен. Много лачена бе! Личи си кой я е избирал. Май ще те търся скоро за консултант, че и на мен ми предстои подобна радост.
С удоволствие ще помогна в избора на Пунто Харесахте ли си вече някоя?Аз за пореден път се убеждавам, че първата любов е най-силна Това беше най-първата кола, която набелязахме. Гледахме над 10 коли из цяла България, но в крайна сметка тази, което харесахме първа - нея взехме.Тук е мястото да благодаря за съдействието на колегите Yavor и kosta! Много ни помогнахте!Тук е мястото и да изкажа задоволството си от коректността на продавача на автомобила - автокъща "ХрисиЕМ" (и автокъща "Врана") на Горубляне - другаря Миливое (Мишо)!Да кажем и добре дошъл във форума на новия ни колега - tamburko Ще се запознаете с него на Италфеста (за който не го познава )
4estito da si e karash sas zdrave i az imam merak na hgt ama za sega sx me ustroiva Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар