Колеги има ли фрии шоп на границата с Турция и ако да - някой знае ли какви са цените на цигарите, защото е голяма дилема дали да си взема от тук или направо в Турция да си купувам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Duty Free Shop в Турция
Collapse
X
-
път
На Капитан Андреево само има като влизаш в БГ мисля че и като излизаш пак може да си купиш Не погледнах дали няма ограда . Въпроса е че не дават да се прекарват ако не платиш дъпълнитерните данъци 2 кутий се полагат май толкова беше А иначе от Магазина дават по 3 стека на човек като ти търсат и паспорта .
Коментар
-
Re: път
kluchar написа:На Капитан Андреево само има като влизаш в БГ мисля че и като излизаш пак може да си купиш Не погледнах дали няма ограда . Въпроса е че не дават да се прекарват ако не платиш дъпълнитерните данъци 2 кутий се полагат май толкова беше А иначе от Магазина дават по 3 стека на човек като ти търсат и паспорта .Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
В други форуми пише, че няма проблем да вкараш 1 стек в Турция, в България - 2 кутии! Пишеше обаче, че за да си купя от безмитния им трябва да съм имал престой 48 часа в Турция! Проблем е също, че ще пътуваме с автобус и незнам дали ще спрем изобщо! Мисля да си взема 1 стек преди да тръгна, а на границата ако ми го вземат - ще се тръшкам и ще реваPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Вноса в ЕС ( България ) в момента наистина е ограничен на 2 кутии на човек. Точно заради контрабандата - за оплаквания - министър Дянков.Автобусите ги ровят качествено за цигари в момента.На черно без бандерол много поскъпнаха точно заради повишения риск - иначе на турския безмитен магазин цигарите са смешно евтини - Карелия слим мисля е 8-9 евро стека...В турция не знам какво е ограничението.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Като влизаш в Турция,можеш да внесеш до два стека.Трябва да пазиш касовата бележка,защото може да ти я поискат.На обратно,за в България-две кутии.Може да вкараш и цял стек,но е добре да го разхвърляш по джобовете на различни дрехи. Аз не пуша и не внасям цигари,но последния път нашите митничари се заядоха за две дини. Друго нямах. Заслужава си да вземеш бяло Виктори или Карелия.Струват по 11 евро на стек.Може да има и други цигари на сметка,но не съм обърнал внимание.Малборото е скъпо-излиза окло 40лв стека.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар