muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чернобил!!
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Чернобил!!
Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Чернобил!!
Румен_Хинчев написа:Чернобил между другото се намира само на 100 км. от Киев .Бях там преди таман 4 години и не съм забелязал да ми никне друг крайник или трето око да напира да се появява.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Браво ! Чернобил между другото се намира само на 100 км. от Киев .Бях там преди таман 4 години и не съм забелязал да ми никне друг крайник или трето око да напира да се появява.
Коментар
-
muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Vladim написа:sehnsucht написа:трагедията е била страшна,и последствията са още по-фрапиращи!!!градът е много голям,пуст и тих като гробища,едва ли някой иска да си спретва купони там,където радиацията е около 200 пъти над нормата
Коментар
-
trace написа:Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...
Коментар
-
Чернобил!!
stenli написа:trace написа:Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:stenli написа:trace написа:Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Фукушима е не по-малко опасна, но за нея вече почти не се говори...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А някой да знае колко ядренни опита са направили СССР, Франция и САЩ в периода 1956-1962 година?От друга страна аварията в Чернобил е плод не на човешка грешка, а на човешка простотия и самонадеяност на партийни функционери, пренебрегнали мненията на атомните физици и инженери! Катастрофата в Японската централа във Фукушима е предизвикана от природен катаклизъм непознат на хора като нас, които никога през живота си не са преживели нито такова силно земетресение, нито виждали цунами!Едно е помпите, които охлаждат реактора да останат без ток, защото захранващите генераторите са под вода и съвсем друго да изключиш реактора и да оставиш помпите без ток, след като много добре знаеш, че не си подсигурил допълнително захранване и то в електроцентрала. Това не е грешка, а умишлено предизвикана авария!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Чернобил!!
nikolovvd написа:А някой да знае колко ядренни опита са направили СССР, Франция и САЩ в периода 1956-1962 година?От друга страна аварията в Чернобил е плод не на човешка грешка, а на човешка простотия и самонадеяност на партийни функционери, пренебрегнали мненията на атомните физици и инженери! Катастрофата в Японската централа във Фукушима е предизвикана от природен катаклизъм непознат на хора като нас, които никога през живота си не са преживели нито такова силно земетресение, нито виждали цунами!Едно е помпите, които охлаждат реактора да останат без ток, защото захранващите генераторите са под вода и съвсем друго да изключиш реактора и да оставиш помпите без ток, след като много добре знаеш, че не си подсигурил допълнително захранване и то в електроцентрала. Това не е грешка, а умишлено предизвикана авария!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Чернобилската авария е нищо в сравнение с един от ядрените опити на САЩ, при който се взривява атомна бомба над повърхноста на земята. А колко такива опити са направени ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар