Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се събира петиция?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се събира петиция?

Колеги имам една идея която ще има доста привърженици и много противници.Искам да направя петиция и да събера подписи за увеличаване времето да се шофира със включени къси светлини.Мисля,че ще е по добре да се кара със включени къси светлини и през деня от 15ти септември до 24ти май а не както е сега от 1ви ноември до 1ви март Както и да се увеличи глобата в пъти за алкохол в кръвта.Колко подписа трябва да събера къде да ги събера на кой да ги изпратя ако има компетентни нека споделят мнение
    Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Виж тук - http://www.bgpetition.com/Въпреки, че и сега всеки може да си кара на светлини когато си поиска.Всъщност, ако през деня по светло не виждаш кола без светлини, си за очен лекар.Но това си е лично мнение.Аз също съм ЗА високи глоби за алкохол, но не мисля, че за една бира трябва да се разстрелва човек.Модерирано. Няма връзка с темата.ogi28b
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

ем как да я оформя точно и дайте още идеи какво да добавим трябва ли да има алинеи точки и др...1. Заглавие на петицията2. Текст на петицията3. Информация за петициятаКлючова дума:Например: http://www.bgpetition.com/grajdanski...htmlАвтор на петицията:Вашето име или името на организацията, която пуска петициятаДо кого е адресирана петицията:Организацията или лицето, до когото е адресирана петициятаE-mail адрес:Използва се за потвърждаване на петицията и за административни нужди.На този адрес ще бъде изпратена паролата за администратиране на петицият

Коментар

Колега, целта на този сайт е единствено да показва реклами и да докарва пари на собствениците си.Мероприятие в този сайт няма никаква стойност - не се занимавай ...

Коментар

EasternAlien написа:
          Всъщност, ако през деня по светло не виждаш кола без светлини, си за очен лекар.
          Не си прав !! Простоо не можеш да ме убедиш ,че кола с включени светлини не се забелязва повече отколкото да е без тях , също и скороста с която се движи и т.н .В последния момент съм забелязвал движението на кола без светлини , примерно бавно излизаща от колона или друго. Споря до край с тебе баце , нищо лично Модерирано. Няма връзка с темата.ogi28b

Коментар

Колеги, споровете дали една кола се вижда повече или по-малко, отдавна са изкоментирани до дупка в този форум. Придържайте се към темата, ако някой може да отговори на конкретните въпроси, нека заповяда, умишленото отклоняване от темата и споровете няма да се толерират.

Коментар

Колега kontrakciqta, за да помогна бихте ли пояснили какво имате предвид под "събиране на петиция"?
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Колега kontrakciqta, за да помогна бихте ли пояснили какво имате предвид под "събиране на петиция"?
                Ами не съм много наясно с нещата,но целта ми е да съберем подписи и кождакафалиите от парламента да разберат,че народа иска от 15ти септемри до 24ти май да се кара целодневно със включени къси светлини.Демек през учебно време да се кара задължително на фарове хем по лесно се помнят 2те дати 15 септ и 24 май вместо от 1-ноември до 1-март Както и шофиорите които са им отнети всички точки да се явяват на листовки и кормуване за да вземат книжка!!! И санкциите за алкохол да се завишат и да почне да се инсталират камери в патрулните коли които да записват когато полицая те глобява да няма "Ем ся ко прайм"... Във форума има умни и разумни хора предполагам все някой ще помогне за иниацитивата

Коментар

Колега, това твои искания ли са, или си представител на някаква група хора, или какво? Защо датите да са 15.09 и 24.05, а не например 15.09 и 30.06? Все пак до 24.05 учат само първата и последната година. Мнозинството учат до 30.06.Шофьорите, на които са отнети всички точки, по закон губят правоспособност и така или иначе трябва да се явят на изпит. Дори имаше тема точно по този въпрос, и на част от колегите им се струваше необяснимо защо е така. В тази връзка ми се струва че не си се подготвил добре и говориш малко наизуст. Независимо колко са високи санкциите за алкохол - трябва да се измисли начин да се прилагат, помисли върху това. Изясни тези въпроси и първи ще се подпиша. Може би ако потърсиш депутати от твоя избирателен район, може да опиташ да се срещнеш с тях и да поговорите, може да извлечеш някой ценен съвет за петицията или изобщо за исканията.

Коментар

Ами аз за това пуснах темата да я обсъдим.Даже още по добре 30.06 от колкото 24.05 но някой ще кажат нека и август понеже хората отиват на почивка и ПТП-тат се увеличават в пъти.Ако зависи от мен целогодишно ще го направя.А за депутати от моя район- ти с хора които не ги е*е за народа какво можеш да говориш...ако няма полза от тази работа народния представител даже няма да те погледне...Май взех да се отказвам ако някой има дадопълни и да помогне ше съдействам да се разпространи идеята

Коментар

От години е прието решение на европарламента от 7 февруари 2011г на цялата територия на евросъюза да се кара целогодишно на къси.

Коментар

ls1 написа:
                        От години е прието решение на европарламента от 7 февруари 2011г на цялата територия на евросъюза да се кара целогодишно на къси.
                        Евала Ако не са ония от европата от простотия ще умрем...Темата е кош

Коментар

Ами това е единственото решение за фаровете, защото тъпака си е тъпак и през лятото съм виждал сумати коли в мрачно и дъждовно време без фарове.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ls1 написа:
                            Светла дата ще е тази И аз подкрепям целогодишното каране с пуснати светлини.

Коментар

Working...
                            X