Аз за това напоследък си падам по Holdem Poker - там се играе само с 2 карти в човек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Белот - въпрос за запис на контра при Без коз
Collapse
X
-
Stefanaki написа:Мене старите хора са ме учили така:При задължително качване на без коз - капо = 35;Без качване - капо = 44.Преди сядане на масата четворката се разбира ка да играе без коз (със или без качване).Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
ogi28b написа:Не е така. Иначе е. Контрата не пада никога, и при без коз никога не се качва. И премията за капо винаги е 9 точки. Анонс каре бие всякакви други анонси.
Коментар
-
Painfall написа:ogi28b написа:Не е така. Иначе е. Контрата не пада никога, и при без коз никога не се качва. И премията за капо винаги е 9 точки. Анонс каре бие всякакви други анонси.
Коментар
-
Извинявам се за оффтопика, но след като игра като белота може да предизвиква подобни страсти , замисляли ли сте някога да пробвате бридж ?Всъщност като се замисля се научих да играя бридж преди ~16 години и след този момент никога не съм играл белот.И за да не ме изкарате фанатик , от как съм семеен вече даже не помня как се раздават картите на бриджа п.с А спортният бридж е нещо прекрасно за всеки един фен на картите, защото ако има карти всеки може да играе, но колко е готино да нямаш карти а все пак да успеещ да победиш отбора със силната ръка и то на играта която другите са обявили не не са успели да изкарат ?Опитвали ли сте тази тръпка някога ?
Коментар
-
Явно няма да се разбере истината. За това моля, ако някой от София има книжката, ако не му е много неудобно да каже кога и къде може да ми я даде за половин час да я снимам. Моето мнение почти съвпада с това на ogi28b. Не съм съгласен само за контрата при капо. Иначе благодаря на отзовалите се сериозно и не благодаря на коментари от типа на този на Vladim ... На бридж искам да се науча, но няма кой да ме научи, а и нямам достатъчното време като че ли. Но с удоволствие бих се пробвалFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Stefanaki написа:Мене старите хора са ме учили така:При задължително качване на без коз - капо = 35;Без качване - капо = 44.Преди сядане на масата четворката се разбира ка да играе без коз (със или без качване).== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Stefanaki написа:Мене старите хора са ме учили така:При задължително качване на без коз - капо = 35;Без качване - капо = 44.Преди сядане на масата четворката се разбира ка да играе без коз (със или без качване).1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
mnpenchev
Напълно съгласен съм с колегата ogi28b, всякакви други измислени правила ми се струват безмислени и просто не сядам да играя, капо на безкоз = капо на всичко коз = 35 точки. И какъв е смисала контра да пада ? Още по безмислено ми е да може да се бяга от контра.jenshen73 написа:Аз за това напоследък си падам по Holdem Poker - там се играе само с 2 карти в човек
Коментар
-
Въпрос на място и договорка. Например когато бях студент в Пловдив се учудих че 4 аса на безкоз ги признават за 100, в Бургас на безкоз не е задължително качването, при нас в Габрово качването на безкоз е задължително, карето бие 100 от поредни, две карета по 100 се убиват, контрата пада при капо и т.н. А какво ще кажете за тази ситуация: игра на боя с 50 общо 212 т. , всеки отбор има 106 т. на кого колко се пише и обявилите губя или печелят, ако са "висящи" как да се разделят 21 т. на равно?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар