Имаме един вечен спор и моля само запознатите да отговорят ! Играете белот. Без коз. Капо. Колко се пише ? Единият вариант е 35 като на всичко коз. Вторият вариант е, като се преброят точките - 130 + 90 за капо =220х2, защото се удвояват = 44.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Белот - въпрос за запис на контра при Без коз
Collapse
X
-
Добре, а от мене един въпрос за белота:Ако имаме обявен всичко коз и контра и страната обявила контрата постигне валат ( капо) - какво се пише?Имам такъв случай от това лято и кавгата беше голяма - ние искахме да си пишем 2Х35 ама ни писаха само 35 за валата, нищо че сме дали контра.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Добре, а от мене един въпрос за белота:Ако имаме обявен всичко коз и контра и страната обявила контрата постигне валат ( капо) - какво се пише?Имам такъв случай от това лято и кавгата беше голяма - ние искахме да си пишем 2Х35 ама ни писаха само 35 за валата, нищо че сме дали контра.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Мене старите хора са ме учили така:При задължително качване на без коз - капо = 35;Без качване - капо = 44.Преди сядане на масата четворката се разбира ка да играе без коз (със или без качване).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:При задължително качване на без коз - капо = 35;Без качване - капо = 44.Преди сядане на масата четворката се разбира как да играе без коз (със или без качване).Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар