118
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ в фото-конкурс
Collapse
X
-
Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The gherkin).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.
Коментар
-
И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
Коментар
-
Immortal написа:Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The ghurken).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.
Коментар
-
pr_00f написа:И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
Коментар
-
И от мен един глас Мина! Май станаха 123. Дано има смисъл.Поздрави! @ pr_oofСнимките ми харесаха, и даже разгледах, част от другите снимки. Е и те ми харесаха...но няма как да не гласувам за Фиатаджийка.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар