Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ в фото-конкурс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

118

Коментар

Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The gherkin).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.

Коментар

121 Май

Коментар

122
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Immortal написа:
              Мина, в описанието на снимките си объркала "яйцето" с "корнишона" (краставичката, The ghurken).Онова по-острото, от страната на крепостта Тауър е корнишона, а по сплесканото, от другата страна на реката е "яйцето", или както е по-популярно в Лондон, и сам бившият кмет го е нарекъл - "мъдото", всъщност - кметството на Лондон.
              Живях половин година в Лондон и всички му викаха яйцето. Корнишона идва от името на създателя, но нито 1 англичанин не я наричата. Колкото до Сити хол - викат и сградата на кмета.

Коментар

pr_00f написа:
                И все пак - къде е смисълът ?За какво е този конкурс ?За да се даде награда ?За да се спечели ?Кой да спечели - този с най-добрите снимки или този който си е пуснал тема за помощ в най- много форуми?Къде е изобщо идеята ?Колко хора от гласувалите изобщо погледнаха снимките на други участници е конкурса?Извинявам се ,но не гласувах.Въпреки че някои от снимките ми харесаха.
                Конкурсът е да се представи погледа на човек към дадено пътешествие, което е направил и е видял интересни и красиви (за него) места. Гласуваш, ако ти харесва история или снимки, или по някакво друго лично желание. Не карам никого насила. Аз съм дала линк за моите снимки, но това че някой ме е подкрепил не значи, че не може да разгледа и да гласува за друг.

Коментар

И от мен един глас Мина! Май станаха 123. Дано има смисъл.Поздрави! @ pr_oofСнимките ми харесаха, и даже разгледах, част от другите снимки. Е и те ми харесаха...но няма как да не гласувам за Фиатаджийка.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Хайде комшо, 125

Коментар

126
                      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

айде и един от мен 127
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

128 пожелавам ти да спечелиш

Коментар

129
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

131

Коментар

132
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X