някой може ли да ми препоръча антивзломна врата. За сега имам информация само за фирмата Gerda- произвеждат и надеждни брави, за съжаление немога да си монтирам такава брава на врата от ’китайски бамбук" с ламаринка само за парлама. Ако някой може да ме ориентира в цената ще съм благодарен!"ВРАТА БЕЗ GERDA, Е КАТО ЖЕНА БЕЗ ГАЩИ"_ егати рекламата имт в сайта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
антивзломни врати
Collapse
X
-
Humppa
-
врата
Колега не се намамвай само по луксозните и не чак толкова добри врати и по известни Фирми ТЕ НЕ ПРАВЯТ ЗДРАВИ ВРАТИ в повечето случай е хората си имат ключове а не могат да си влязат от недояланата работа на майсторите от тези прехвалени фирми трябва да избереш някой / може и квартален тенекеджия който прави само врати -огради/където може да ти направи ВРАТА нека де е от външен дебел лист ламарина и профили касата да е също от профили поне 1.5 -не згъната тънка ламарина после една основна брава секретна с вътре сложена защита хваната с поне 8мм болтове има такива готови защити после и тази Прословута GERDA тя се слага от вътре като -резе и вън има само дупка за ключа никой не троши вратата или много са редки случайте всеки хваща патрона ако е без защита или си отваря касовата брава има доста фирми но повечето ги правят пе както трябва има една фирма в Рилци поже да и м дадеш и модел и ти е правят
Коментар
-
Колеги,не се залъгвайте и не давайте прекалено много пари за глупости.Нарочат ли ви отърване няма.На мой обект по стечение на обстоятелствата се наложи да се влезе без да имаеме ключове в момента.Собственика беше извън БГ и освен с кода на сота с друго не можеше да помогне.Решихме да не разбиваме вратата(за скромната сума от малко над 2 хиляди),извикахме полиция и после ключар.Струваше ни 70лв. и около 30мин. чакане на долната площадка на блока.Сигурно има и по бързи.Та решението е СОТ,който също може да се заглуши,и застраховка.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Humppa написа:Хубава входна врата, метална, ~ 1000 лв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И мен ме интересува колегата ключар какво ще каже за вратите на www.solid55.com серия 50Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
врата
Вратите на СОЛИТ и на още няколко фирми като нея са красиви само това ама нали една варата има и друго предназначение да пази къщата Понеже съм ходил наколко пъти и доста сме спорили с инжинерите където мислят вратите / чудо на техниката /че не ги прават както трябва Вместо ПДЧ или МДФ може да се сложи шпертплат- по здраво е Слаганто на дръжките на ПДЧ и МДФ е много не здраво -падат Начина на слагатено на бравата им е позле и от квартален майстор с цел икономия на желязо и труд Касовите брави вече не са за предпочитане може същата брава с патрон и хубава защита . а за колегата с патрона тези патрони са по добри от някой набедени за не отваряеми скъпи патрониако има и защита около него би било добре
Коментар
-
Humppa
За заключванията на ABLOY мога да кажа само, че абсолютно всички брави и катинари на абсолютно всички врати които съм видял/минавал през тях/ и т.н. по време на престоя ми във Финландия баха от тази марка!!!
Коментар
-
А ето как се отваря патрон Abloy за 2 минути, е от ключар специалист, но все пак...http://video.dir.bg/video_open.php?id=459954Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
mnpenchev
И като обобщение какво излиза? декаба-мауер патрон с правилно сложена защита и врата от дебел лист ламарина и винкел от кварталния майстор ?Ако съм в грешка, моля някой да ме поправи, че и мен ме чака тази гимнастика с входната врата.Искам да попитам, има ли смисъл да слагам допълнителна врата на касата, тъй каото основната врата се отваря навътре, а допълнителната която искам да сложа, ще се отваря навън. Пантите ще са и от външната страна и задължително ще трябва да има греда или четириточково заключване. Не че ще имам кой знае какви ценности в къщи, но все пак е гадно усещането, че някой е поругал собствеността ти след като я е взломил.чух и за някакви резета, който се поставят на дограмите, някой има ли идея къде да търся такива.
Коментар
-
Тея израелските патрони Мултилок също са много добри и здрави. Един приятел си взе миналата седмица около 90лв беше и с някаква код карта го дават. Най-важно е патрона да е добре защитен, защото най-често избиват патрона, слагат друг и отключват.За Бургас може да преслушаш тези: http://www.vratiburgas.com/На един познат правиха врата, засега е доволен не е виснала, бравата си е добре и т.н.А за резетата - по фирмите за PVC дограма търси.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар