Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за остров Кипър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за остров Кипър

Здравейте колеги!Искам да попитам някой бил ли е на о.Кипър и какви впечатления имате?Имаме оферта да отидем там да работим и все още сме в процес на обмисляне.Интересува ме като нация какви са, какво им е положението и според вас заслужава ли си?
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Каква е офертата за работата?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И в предната тема го написах - много хора масово се връщат, защото разни афроамериканци или украинци им подбиват цените за работа в пъти. Трябва добре да прецените дали ще ви устрои заплащането. Защото и квартирите, и храната(напитките, дори водата(която се кара с кораби, като почти всичко)), и услугите са доста по-скъпи от България - обикновено, ако в България нещо е 5лв, там е 5евро. Друго нещо е езика. Не знам в кой град ще сте, около "курортите" ще се оправите на английски, но навътре предимно руски.

Коментар

Като нация са гърци, а положението им по пътното платно е ляво

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Офертата е от една стара позната - отворила си е посредническа фирма и ми предложи да се пробвам. Мисля си, че бих могла като барманка или нещо свързано с туризъм, а приятелят ми евентуално в строителството.Нещо не ми се седи тука - искам разнообразие, искам да си пообикалям и евентуално да събера малко пари.Имам задоволителни познания по английски, но за съжаление никакви по кипърски и гръцки.Движението им е обратно знам, ще се преживее, то и в Ангия беше така - свиква се.

Коментар

Пиши на Dilyan от Ланча форума за повече инфо-кажи му че Митака те е насочил към него.Момчето изкара доста време там на работа и като цяло май беше доволен.Точен и коректен е-няма да откаже информация!Поздрави!
            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Благодаря, писах на колегата от ланча форума

Коментар

Имам приятел, който работеше в строителството. Доволен е, но всичко е въпрос на късмет и работодател. Работеше в Лимасол. Смени две фирми и на третата случи. Плащали всяка седмица на изработени часове. Задължително почивали в неделя, а в събота били полудневка. Получавали и допълнителни стимули и премии за свършен обект. Абе доволен беше. За съжаление семейни проблеми го закотвиха в България, но при първа възможност смята да се връща в Кипър. Живота е спокоен там, работа се намира, можеш да се пазариш с работодателя. Докажеш ли се пред него, влезеш ли под кожата му ще получиш много. До тогава обаче никога няма да те чувстват, като "свой". Иначе в Кипър движението е обратно и самия той сподели, че много бързо се свиква.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...1%8A%D1%80За коя част е офертата все пак?
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моя син от 4 години е там.Работи в Пафос в хотел.Много е доволен,но казва,че сега доста е паднало заплащането/за новопостъпващи/-до 700 евро.А квартирите са доста скъпи.Иначе живота е спокоен като в уредена държава.Всичко е до късмет,но като имаш свой човек там става по-лесно.
                    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Аз точно от Dilyan знам, че квартирите им са ужасно скъпи. Като казвам ужасно, имам предвид УЖАСНО!Заплащането напоследък е доста ниско.П.П."кипърски" език няма. В Кипър са официални 3 езика - гръцки, турски и английски.

Коментар

Working...
                      X