Здравейте приятели, каним ви да помагате в избора на подходящата госпожица Всеки ден има нови момичета така че... Конкурса: В рамките на "Audio & Tuning Show" (зала "Фестивална", 23-25 юни) ще се проведе първият по рода си у нас конкурс "Мис Тунинг". Участнички в него ще бъдат избрани посредством класацията на www.bg-tuning.net ,според която 20-те най-красиви момичета ще могат да се борят за наградите, осигурени от организаторите. А какви ще са те, очаквайте да разберете по-късно. Нашето обещание като организатори е, че ще се борим докрай момичетата да получат възможно най-добрите награди - все пак най-красивите жени на света са българките и го заслужават! Можете да гласувате тук: http://www.bg-tuning.net/home/index....______________
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете да изберем "МИС БГ ТУНИНГ 2006"
Collapse
X
-
gdd55
The Secret Lover написа:до тук едно хубаво момиче не видях което да ми грабне гласа
Коментар
-
Хм незнам на мен ли ми има нещо,на тях ли ама нито една не ми грабна окото с някакъв по-обикновен външен вид в смисъл да изглежда непринудена и просто естествена.....всияките са някак де да знам и аз как да се изразя изкуствени и като поглед и като пози и т.н.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар