Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете да изберем "МИС БГ ТУНИНГ 2006"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете да изберем "МИС БГ ТУНИНГ 2006"

Здравейте приятели, каним ви да помагате в избора на подходящата госпожица Всеки ден има нови момичета така че... Конкурса: В рамките на "Audio & Tuning Show" (зала "Фестивална", 23-25 юни) ще се проведе първият по рода си у нас конкурс "Мис Тунинг". Участнички в него ще бъдат избрани посредством класацията на www.bg-tuning.net ,според която 20-те най-красиви момичета ще могат да се борят за наградите, осигурени от организаторите. А какви ще са те, очаквайте да разберете по-късно. Нашето обещание като организатори е, че ще се борим докрай момичетата да получат възможно най-добрите награди - все пак най-красивите жени на света са българките и го заслужават! Можете да гласувате тук: http://www.bg-tuning.net/home/index....______________

до тук едно хубаво момиче не видях което да ми грабне гласа

Коментар

Не знам момичетата ли си ги предлагат снимките, които ги представят, ама ми се струва, че много ги ощетяват...
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

The Secret Lover написа:
        Как де не видя БРЕ Големи котенца са,особенно позиция 1 и позиция 8 май беше каката с цаките

Коментар

The Secret Lover написа:
          ???
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Номер 1 май най-я бива. Аз гласувах за нея.

Коментар

Хм незнам на мен ли ми има нещо,на тях ли ама нито една не ми грабна окото с някакъв по-обикновен външен вид в смисъл да изглежда непринудена и просто естествена.....всияките са някак де да знам и аз как да се изразя изкуствени и като поглед и като пози и т.н.
              Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Ми не знам, ама аз лично видях 1-2 доста симпатични момичета. Все пак това е импровизиран конкурс и не може да се изисква чак толкова много. Кефя се на инициативата и смятам, че трябва повече такива неща да се случват.
                FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Може и ние да си направим "Мис "ФИАТ-БГ"?!
                  FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Working...
                  X