Искам да попитам ще си купувам кола но се двуомя между Рено Меган и Фиат Браво какво ще ме посъветвате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КУПУВАМ KOЛA
Collapse
X
-
И двете коли са хубави... Не мисля, че очакваш някой да каже нещо различно от ФИАТ Браво (предполагам, че все пак говориш за БравА)?Няма да звучи много обективно.. но ДА, ФИАТ ще ти препоръчам Прегледай форума за това какво да гледаш когато купуваш, за да ти е мирно на главата... има висчко необходимо във форума по темата...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
-
Аз ще те посъветвам първо - да се научиш да пишеш грамотно, второ - да се научиш да пишеш на кирилица, трето - да се научиш що е то "Caps Lock" и има ли начин да се изключва! Сори за офтопика, ама се нервирах... може да го изтриете послеНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Когато се чудех каква кола да си купя.. през акъла ми минаваха всякакви глупости (вкл. Голф 3)... Последните варианти над които се чудех бяха: Рено Меган, Фиат Брава или Ауди А4.По една или друга причина СВЯСТЕН Меган или А4 с екстрите които исках (ABS, Климатик и Airbag) нямаше на НОРМАЛНИ цени. Така стигнах (след много ровене/търсене, четене и т.н.) до заключението, че Фиат Брава е най-доброто за парите си.За съжаление доста време търсех читава Брава (според основните критерии/съвети)... и хоп изведнъж ми изпадна една Мареа с JTD двигател ..и спора приключи.Забелязах, че ника ти е "renault16v", което незнам дали въпроса ти не е подвеждаш (а и ти не се и вясваш за да прочетеш мненията на колегите)... но тук във този форум всеки ще ти препоръча Браво/Брава.Ако толкова те кефи Рено.. бягай и си вземи това което ти харесва повечеFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар