Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли изгоряли от паяка и тук?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами не си прав. Хората си плащат за това място. Мисля че е около 400 лв на месец. Как ще се почувстваш ти ако си плащаш за някое място и когато ти се наложи да е свободно, някой се затвори в колата, надуе музиката и не се мърда?

Коментар

////Punto//// написа:
      Ами не си прав. Хората си плащат за това място. Мисля че е около 400 лв на месец. Как ще се почувстваш ти ако си плащаш за някое място и когато ти се наложи да е свободно, някой се затвори в колата, надуе музиката и не се мърда?
      Мен какво ме интересува, че си плащат? Аз съм спрял след знак "паркирането забранено" и стоя в колата със запален двигател! Като дойде някой и ми каже "тука неможе" при положение, че е напълно позволено да спра там, аз да му кажа "ами добре прав сте" и да си тръгна само защото те си били платили за тва място така ли? :D
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
        Мен какво ме интересува, че си плащат? Аз съм спрял след знак "паркирането забранено" и стоя в колата със запален двигател! Като дойде някой и ми каже "тука неможе" при положение, че е напълно позволено да спра там, аз да му кажа "ами добре прав сте" и да си тръгна само защото те си били платили за тва място така ли? :D
        Ще ти дам елекентарен пример... Наемаш жилище и прибирайки се в него устаовяваш, че някой ти е полегнал на леглото и доволно хърка. Будиш го и го гониш, но човека ти казва "какво ме интересува, че си платил за тази квартира, аз ще си дремна и тогава ще си ходя" :D Да не говорим, че на всички табели Служебен абонамент има и знак забранено спирането...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          rebel написа:
          Ще ти дам елекентарен пример... Наемаш жилище и прибирайки се в него устаовяваш, че някой ти е полегнал на леглото и доволно хърка. Будиш го и го гониш, но човека ти казва "какво ме интересува, че си платил за тази квартира, аз ще си дремна и тогава ще си ходя" :D Да не говорим, че на всички табели Служебен абонамент има и знак забранено спирането...
          Не съм виждал служебен абонамент с знак забранено спирането, освен пред МВР и министерски съвет (ако изобщо се брои за служебен абонамент) и примера ти не е адекватен на ситуацията! Това е все 1 да си плащаш за квартира и с хазяйката (държавата) да сте се разбрали, че може от време навреме някой от синовете и да си оставя колелото в хола ти за 5 минути....ти влизаш, виждаш колелото и почваш да недоволстваш въпреки уговорката която имаш с хазяйката!

Коментар

"Пътно превозно средство е в престой, когато е спряно за ограничено време, необходимо за качване и слизане на пътници или за извършване на товарно-разтоварни работи в присъствието на водача"така че си нарушил правилника както и да го погледнем, защото се водиш паркирал
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Добре де....аз съм спрял, за да може примерно пътника в колата да слезе и да отиде за 5 минути до магазина да купи нещо, колата е с работещ двигател и аз стоя вътре в нея! Това според вас нарушение ли е?

Коментар

нарушение еа на служебен абонамент е вече нагло :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И заради такива като тебе съм на мнение, че трябва да има паяци. Ще ме прощаваш за израза, ама аз на такива им викам евтини тарикати. Колегата точно ти посочи кво е престой. На другия колега примера не бил адекватен. Ок. Давам ти следния пример. Купуваш си апартамент с гараж. Аз спирам пред гаража ти и чакам някой (да речем че съм със служебна кола и ме боли х*я за горивото) и си седя на климатиче и чакам с часове да свърши работа примерно шефа ми. Аз съм спрял за престой, колата работи ...

Коментар

ахахах....абе вие вече в ебати спора ме завлякохте! Вече мн се отклонихме от темата за паяка....Това, че някой фирми си плащат за запазено място не означава, че то е тяхна собственост и никой няма право да ме гони от него! Ако аз съм нарушил закона с действията си - викат полиция, пишат жалба и се решава проблема, но някой да ми чука по стъклото и да ме гони просто ме дразни адски много и даже и да не съм прав и да знам че не съм прав пак там ще си остана! Затова дайте да приключим безмисления спор и да се върнем към темата за паяците....

Коментар

Не тва е адски глупава постъпка от твоя страна. Да дойдела полиция, да го изгонела, да дойдел еди кой си да му направел забележка. Е за тва сме на тва дередже. Не се ли замисляш, че във функционалните задължения на този "дядка" най-вероятно е упоменато, че той трябва да пази паркинга чист. Не се ли замисляш, че като цъфнат 5 пъти такива "начетени философи" и шефа на фирмата ще си каже, че "дядката" не може да се справя и ще го изгони. А пък ти ще чакаш някой да дойде да те изгони. И кой е този някой ? Полиция ли ? И ако дойде на всяка една банка по една патрулка да се занимава с такива философи (те и без това не са толкоз много по улиците де, пък и пари за гориво били нямали) улиците ще останат ептен без милиция. И после като звъннеш да кажеш абе тука един ми бърка в мазето, и като дойдат след 1 час си първи да ги плюеш. Както и да е. Дайте да се върнем наистина към темата за паяка.

Коментар

////Punto//// написа:
                        И заради такива като тебе съм на мнение, че трябва да има паяци. Ще ме прощаваш за израза, ама аз на такива им викам евтини тарикати. Колегата точно ти посочи кво е престой. На другия колега примера не бил адекватен. Ок. Давам ти следния пример. Купуваш си апартамент с гараж. Аз спирам пред гаража ти и чакам някой (да речем че съм със служебна кола и ме боли х*я за горивото) и си седя на климатиче и чакам с часове да свърши работа примерно шефа ми. Аз съм спрял за престой, колата работи ...
                        Ама ако искаш чакай 168 часа бе пич ... аз като тръгна да излизам, се мърдаш да излезна и после си стой пак отпред ... Не виждам къде е проблема ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

В Търново паяка спи,защото просто няма смисъл да вдига...май Идеята ми е следната -има само един паяк и поне 1000 автомобила паркили неправилно на различни места...през една трета от уличките,паяк НЕ МОЖЕ да влезе,камо ли да вдига. На платените паркинзи първо те предупреждават и там трудно вдигат... и от тия 1000 коли остават най-много 600 които може да пипа...ОК,но половината от тези коли са или джипове или лъскави мерцедеси и бмв-та и тях никой нее ги пипа-защо ли...(риторичен въпрос) и остават да речем 300 коли...е колко от тях може да вдигне един паяк? Скоби не съм виждал да слагат освен ако не се прави акция за разчистване,а това се прави по поводи-примерно като преорганизираха движението,докато правеха финалния етап на качица(софия-варна)... А такива акции веднъж годината. А и го има още един момент-повечето коли са така сспрели,че просто не може да ги "хване" паяка (примерно аз спирам така,че десните ми гуми са почти опрели в бордюр,дърво,колче,кофа за боклуци и други подобни. В крайна сметка,от всичко което изплещих се оказва,че в Търново много малък е шанса да те вдигне паяк и трябва да си наистина карък,за да ти се случи
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Тука в София тия са факири. Това дето спираш до тротоара, до дърво, под дърво и т.н. няма да те спаси. Повярвай ми

Коментар

Orcinus написа:
                              Предупреден от Immortal на Съб Сеп 04, 2010 11:28 am. Изтича: Пет Дек 03, 2010 11:28 amПричина: 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.
                              Иммортал, защо трябва да показвам респект към неграмотни хора? Хайде целият администраторско-модераторски състав да се замислите по проблема? Кое ТОЧНО правило нарушавам с посочването на елементарни правописни грешки? Кое? Защо категорично доказаното мнение, че отсрещният е НЕГРАМОТЕН и посочването на този факт се тълкува като нарушение? И, аджеба, по чий член от правилата на форума аз, като съфорумец, съм ДЛЪЖЕН да показвам респект към човек, който няма респект от майчиния си език и пише като главорезин? Постът ми не е бил гневен, нито оскърбителен, а чисто реалистично показателен. Моля да правиш разлика. И ако сарказма се наказва - моля сложете го в правилата. Да го има черно на бяло. Иначе стои пошло, нарочно и елементарно. Много елементарно. Като отстъпките на бензиностанции Еко и потребителите, които били никакви. Очаквах поне ти да си се замислил. НО не би.

Коментар

rebel написа:
                                Добре де....аз съм спрял, за да може примерно пътника в колата да слезе и да отиде за 5 минути до магазина да купи нещо, колата е с работещ двигател и аз стоя вътре в нея! Това според вас нарушение ли е?
                                Според закона това действие се третира, като паркиране, а не спиране! На повечето табели за служебен абонамент има и знак Забранено спирането. Невзрачното място, на което мен ме заковаха дори имаше голям знак на кол. Бях сънен и разсеян, и затова не го видях. Като цяло не виждам, защо е този спор!? След, като платиш за нещо е нормално да искаш да го ползваш, нали? Да, мястото не е твое, а е само наето. Но ако редовно в офиса ти идват важни клиенти е повече от нормално да им осигуриш освен кафе и безалкохолно и място за паркиране. За мен служебният абонамент в София не е по-голям проблем от неадекватните Сини зони, които запушват големи булеварди... И пак опираме до темата за липса на големи паркинги на нормални цени...А иначе, ако хазяйката реши да остави колело в коридора... ще смъква от наема! :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X