А има ли знак за спирка? Защото, ако няма...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли изгоряли от паяка и тук?
Collapse
X
-
Orcinus
sota написа:Няма пешеходна пътека която да не е указана с знак.:
Коментар
-
////Punto//// написа:Ама въпроса не опира до табелите. Една маркировка не е ли достатъчна. Ще ви разкажа една случка преди няколко седмици. Става въпрос за Янко Сакъзов (тези които са от София знаят този булевард). На една спирка на трамвая, посока Е.Георгиев има парфюмерия.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Мен ми писаха фиш на попа, щот бях спрял, но си бях в колата.Не ми чуха обясненията, и ми казаха че ще ми пишат акт, ако се разправям, и него мога да си го обжалвам. Може би щот като спряха пред мене, аз тръгнах...Фиша си беше за 20лв, и директно си ги платих по банков път и толкоз, въпреки че не бях никак виновен ( Знака е забранено паркирането ), но не бях пуснал авариики.Та извода е - не спирайте на попа, даже и за малко.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
////Punto//// написа:...Онзи пък му обяснваше, че се степенувало първо знак, после маркировка и т.н. Та точно тва ми е мисълта. Зачи българина е странна птица. Значи един път пешеходна пътека "не се вижа", "изтрита е", "няма знак" и т.н. в следващия момент дори и заличаваната маркировка се вижда и гледа да се вмести в нея. Значи всеки си тълкува както си иска закона, и си прави каквото си иска.
Коментар
-
GTipo написа:... въпреки че не бях никак виновен ( Знака е забранено паркирането ), но не бях пуснал авариики.Та извода е - не спирайте на попа, даже и за малко.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
То попринцип не се пише акт ако те вдигнат от синя зона или на служебен абонамент!Мен 1вото ми пререкание с паяците беше страшно комично....след работа ще заминавам на море и си бях отделил точно 30 мин да отида да се подстрижа! За да не се бавя взех колата, спрях я пред салона и влязох набързо....оказа се обаче, че съм спрял след знак и ми казаха, че отвънка вдигат една кола. Аз станах (наполовина подстриган) и отидох да се разправям с полицая....той човека се засмя, почна да ми обяснява как имало гпс и нямало как да ме пусне, ама ако дам 20лв ще се оправят нещата. Аз му платих, свалиха ми колата обаче в портмонето съм останал точно с 2 лв. (нали бързах и не бях взел повече) а съм на половина избръснат и не върви да си тръгна. Добре, че беше сестра ми да ми донесе още пари....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:То попринцип не се пише акт ако те вдигнат от синя зона или на служебен абонамент!Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Orcinus написа:sota написа:Няма пешеходна пътека която да не е указана с знак.:
Коментар
-
CHILIEV написа:////Punto//// написа:...Онзи пък му обяснваше, че се степенувало първо знак, после маркировка и т.н. Та точно тва ми е мисълта. Зачи българина е странна птица. Значи един път пешеходна пътека "не се вижа", "изтрита е", "няма знак" и т.н. в следващия момент дори и заличаваната маркировка се вижда и гледа да се вмести в нея. Значи всеки си тълкува както си иска закона, и си прави каквото си иска.
Коментар
-
miro2177 написа:rebel написа:То попринцип не се пише акт ако те вдигнат от синя зона или на служебен абонамент!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
////Punto//// написа:И аз така съм чувал. Че от служебен абонамент и от синя зона не се пишат актове. Тия служебни абонаменти, малко менте работа иде майPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар