Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся фирма за изкупуване на стари мебели в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся фирма за изкупуване на стари мебели в София

Случайно някой да знае фирма за изкупуване на стари мебели в град София?Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Колко стари? От преди ’44г. или след това?За първия вариант имам човек, който се занимава с антики и т.н.За втория - не знам такава фирма, но защо не им пуснеш о6ява.Продавал съм така ме6ели, дограми и всякакви чудесии.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
      Колко стари? От преди ’44г. или след това?За първия вариант имам човек, който се занимава с антики и т.н.За втория - не знам такава фирма, но защо не им пуснеш о6ява.Продавал съм така ме6ели, дограми и всякакви чудесии.
      след 1970 е

Коментар

Cepheus написа:
        trace написа:
        след 1970 е
        Има фирма, която изкупува такива. Даже пари не даваш. Само ги сложи до кофите за боклук пред блока и ще ти ги вземат. :D Дано пак не съм нагазил кереча с някой член от тази тема...
        Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

хахахаха тази фирма я знам.братовчед ми ми каза,че в пловдив имало такава фирма и си мислех,че може и в софия да има.

Коментар

Working...
          X