Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Blizoo - измекяри !!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    rebel написа:
    bubachko написа:
    superfiata написа:
    bubachko написа:
    Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.
    ако говориш за близу няма как да стане.аз се занимавам с интернет и кабелна в софия в конкурентна на тях фирма и искам да ти кажа че тия са пълни монополисти за мое голямо сажаление.
    Да си прекратя договора ли? Ами да видим как няма да може да стане. Вече 2 пъти ми скъсват нервите за месец и малко с неадекватния си съпорт и предоставяни услуги, както и доста причинени неудобства като клиент, че даже и с подвеждащи условия. Пуснал съм жалби с конкретни запитвания и ако не получа задоволителен отговор и предприети мерки ще им скъсам нервите до края на договора, ако не ми го прекратят.
    Според мен имаше предвид, че няма да фалират! Не са монополисти, но са много напред, защото cabeltel изнасят за Македония и Сърбия, за Евроком нямам наблюдения, но и те бяха много силни навремето!
    точно това имах предвид
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

    Коментар


      #32
      Като ви чета, за пореден път се убеждавам, че последния областен град по азбучен ред е един от първите в технологично отношение.Брат ми в Сливен ползва Близу - няма такава изгъзица никъде другаде... Мои приятели са на БТК, привлечени от комплексните им услуги - нет и телефон с безплатни минути до САЩ... нямам думи за скоростта на нета и обслужването...Аз мога само да се радвам... Плащам в къщи общо 27 лв за интернет и сателитна телевизия пълен пакет на два телевизора (без НВО и Синемакс) - всичко на пакетна цена от Булсатком. Оплаквания досега нямам.

      Коментар


        #33
        В Пловдив съм ползвал и КабелТел и Евроком. Лайна от класа! Евроком беше добре, преди да го купят. После май избягахха смислените от подръжката и стана боза. Преименувана на "Близу" в последствие.В момента ползвам Ентри (N3) и за 30 кинта цифрова и интернет. Апаратурата си е от тях.Леки забележки по телевизинния сигнал. Прекъсва за 2-3-5 секунди понякога. Ако не дават Ф1 не ми дреме
        Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
        Lancia Lybra SW 1,9JTD

        Коментар

        Working...
        X