Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Blizoo - измекяри !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Blizoo - измекяри !!!

Само аз ли имам проблем със телефона кабелната и интернета на тези компания?Преди бяха Cable tel сега май са Blizoo и съм страшно недоволен плащам 30лв за цифрова интернет и телефон но качеството на услугата и за 10лв не отговаря.БТК имат ли кабелна и същата услуга колко ще ми струва.Или ми предложете друга алтернатива,че тея измекяри цяло лято им звъня и нищо не правят по въпроса
    Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

30 лв. като че ли не е много. Аз плащам 39 лв. и някакви стотинки за цифрова+аналогова кабелна на още един телевизор и оптичен интернет. Става дума за Пазарджик, Телекабел. Средно доволен съм. Смених всички интернет доставчици в града, докато от 2 години станах абонат на Телекабел. Тези също лъжат със скоростта, а в събота и неделя направо е бавен нета, но поне не прекъсва практически никога. От цифровата впечатленията ми са променливи: големият плюс е инфото, възможността да се връщат някои канали с до 3 часа назад, както и по-доброто, но не перфектно качество. Недостатъци: поне по 2 пъти на седмица пререждат каналите, поне един път седмично образът на някои канали "сече", дискретизиран е и все идват да бъзикат усилвателите наоколо. Много досадно е разминаването с около 5 секунди на сигналите на аналоговата и цифровата телевизия. Ако гледаме един и същ канал на двата телевизора в съседни стаи при отворени врати, е много неприятно.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колкото по-ДАЛЕКОООО от близо ,толкова по-добре!Аз бях абонат навремето още когато в Стара Загора бяха Верея кабел, тогва бях много доволен , но след промените станаха КейбълТел и се УсРаха тотално. Моя съвет е ,ако имаш възможност да ползваш оптичен интернет + някоя Цифрова ТВ, да речем Булсат.

Коментар

Страшно съм недоволен от тия нещастници близу (родителите ми са на 25лв такса за тел., нет и тв в Пз) - писах им веднъж-дваж през формата на сайта - никаква файда, пълни измекяри ...ми те не могат да се оправят със собствената си база данни, съпорта им е под всякаква критика - не реагира или е напълно неадекватен, само прехвърлят топката мърлите от кол центъра ... телевизията не е работила нормално, откакто ползваме "услугите" им от няколко месеца! ... мизерници са определено и пак ще се минава на телекабел ...

Коментар

Re: Blizoo - измекяри !!!

kontrakciqta написа:
          Само аз ли имам проблем със телефона кабелната и интернета на тези компания?Преди бяха Cable tel сега май са Blizoo и съм страшно недоволен плащам 30лв за цифрова интернет и телефон но качеството на услугата и за 10лв не отговаря.БТК имат ли кабелна и същата услуга колко ще ми струва.Или ми предложете друга алтернатива,че тея измекяри цяло лято им звъня и нищо не правят по въпроса
          Отиваш при Лафазански и решаваш проблема с кабелната и нета. Пускаш си домашен телефон на минимална тарифа и Blizoo ги пращаш във Франкурт на Майн...
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Да спомена и гафа с финала на световното...

Коментар

Аз също от познати чувам само негативни мнения за тази компания...
              Ползвайте мигачи!
              Sometimes I feel like screaming

Коментар

В интерес на истината за 30лв какво очаквате, аз толкова плащам само за нета. Аз лично съм на принципа, че когато ти трябва нещо с което да снимаш си купуваш фотоапарат, ако искаш да слушаш музика си взимаш устройство с което да слушаш, много хора си купуват ГСМ който предлага всичките неща. При варианта с ГСМ-а винаги има компромис, затова помисли върху варианта да си имаш отделен доставчик за всяко едно нещо.

Коментар

Ами и аз плащам 30 за кабелна с 90 програми + оптичен нет, качеството е много добро, а нета е достатъчно бърз и за последната година спря само веднъж за 5мин.Явно Близото не струва...
                  Ползвайте мигачи!
                  Sometimes I feel like screaming

Коментар

EasternAlien написа:
                    Явно Близото не струва...
                    Явно Близоото е много далееече от качеството. :D И в Плевен бяха тръгнали да зарибяват и са оказа, че са дъщерна на Евроком-Пл.
                    Fiat Punto 1,1- 1996г.
                    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

добрече пуснахте темата тук че аз се замислях за тях супер няма да съм към тях вече със сигурност знамБлагодаря ви
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

доста хора са доволни от нета им

Коментар

Колко пъти ще ги коментираме тези? Ако искате хубав интернет проверете дали има оптика наблизо! Друга алтернатива са ADSL i WiMax - слаби са, но поне по рядко прекъсват! Всичко друго е боза и 9 от 10 потребителя се оплакват яко! За телевизия - нямам наблюдения, но гледам, че в "Христо Ботев" в София, на всяка барака има чиния на Булсат - това говори, че са евтини и качествени (циганите не биха се прецакали като нас! )
                          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                            Колко пъти ще ги коментираме тези? Ако искате хубав интернет проверете дали има оптика наблизо! Друга алтернатива са ADSL i WiMax - слаби са, но поне по рядко прекъсват! Всичко друго е боза и 9 от 10 потребителя се оплакват яко! За телевизия - нямам наблюдения, но гледам, че в "Христо Ботев" в София, на всяка барака има чиния на Булсат - това говори, че са евтини и качествени (циганите не биха се прецакали като нас! )
                            Дам... споделям същото мнение и потретвам, че от БТК и Близуу е добре да бяга човек!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

добре че пуснахте темата иначе така шях да се опаря
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                              X