След като blizoo са зле дайте идея към коя компания да се насоча за кабелна телевизия в Овча Купел. Не е задължително да е цифрова. Оптикком ми предлагат цифрова и интернет за 24.50лв. на месец, което ме устройва. Уловката обаче е, че трябва да си платя устройството което струва 74лв. Разбрах, че някъде освен цифров по кабела върви и аналогов сигнал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Blizoo - измекяри !!!
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Това пък с времето е баси заблудата Имам булсат от година,заради лошо време е спирал само 2 или 3 пъти и за не повече от 10-15 минути. Виж ако не ти е добре закрепена или настроена антената вече е друга бира. Често техниците им са по-некадърни от всеки един средностатистически технически грамотен мъж,а и да си разбират от работата бързат и я претупват . На това ссе и дължат после проблемите,имаш ли над 60% и 12 дб сигнал и стабилно стегната антена,няма какво да те плаши. Аз съм също за булсатком. Досега не съм видял доставчик с пакетни услуги,да няма малки или фрапиращи проблеми. Булсатком са доказан и наложил се на пазара телевизионен лидер и най-важното -имат собствен сигнал (трудно е да го обясня,защото и аз не го разбирам докрай,но общо взето не се налагат да прекупуват сигнал от никой ,тоест зависят само от сателитите и от себе си)Инъче съм чувал coolbox услугата на itd networks е добра,но е скъпа,тоест нямаш кяр ама никакъв,по добре за всичко отделен доставчик. Най-малкото замисли се-при проблем с кабела например няма да имаш нито интернет,нито тв,а ако си на различни доставчици поне едното ще ти работи вероятноex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:rebel написа:Колко пъти ще ги коментираме тези? Ако искате хубав интернет проверете дали има оптика наблизо! Друга алтернатива са ADSL i WiMax - слаби са, но поне по рядко прекъсват! Всичко друго е боза и 9 от 10 потребителя се оплакват яко! За телевизия - нямам наблюдения, но гледам, че в "Христо Ботев" в София, на всяка барака има чиния на Булсат - това говори, че са евтини и качествени (циганите не биха се прецакали като нас! )
Коментар
-
fihi написа:След като blizoo са зле дайте идея към коя компания да се насоча за кабелна телевизия в Овча Купел. Не е задължително да е цифрова. Оптикком ми предлагат цифрова и интернет за 24.50лв. на месец, което ме устройва. Уловката обаче е, че трябва да си платя устройството което струва 74лв. Разбрах, че някъде освен цифров по кабела върви и аналогов сигнал.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Близу се изложиха и в Монтата, въпреки че купиха изградена мрежа. БТК и телевизия = Мерцедес и колелета.Интернет-а им не е зле, ако те задоволявят около 15мегабита.Булсатком-а остава един добър вариант за тв на нормални пари, само да се намери кой да направи монтажа, не че е огромна философия (стига да не ти насочат антената 1 към Гьотер). Според мен не може да няма някаква читава кабеларка в Шумен. Не може да е чак пък толкова зле (като си правя изводи на какво ниво сме във Видин).
Коментар
-
Мммм да аз вече 2 г съм на Булсатком,плащам 2 ТВ 20лв и 60 ст.Интернета ми е на КомНет много доволен от тях 25 лв ми е тарифата на месец,още повече че шефа на КомНет е от квартала където живея.За Близото колегата ми все хубави неща говори ама преди,сега иска да бяга колкото се може по даааалеч да не е близооо до тях.
Коментар
-
biankov написа:Vladim написа:rebel написа:Колко пъти ще ги коментираме тези? Ако искате хубав интернет проверете дали има оптика наблизо! Друга алтернатива са ADSL i WiMax - слаби са, но поне по рядко прекъсват! Всичко друго е боза и 9 от 10 потребителя се оплакват яко! За телевизия - нямам наблюдения, но гледам, че в "Христо Ботев" в София, на всяка барака има чиния на Булсат - това говори, че са евтини и качествени (циганите не биха се прецакали като нас! )ex.Мареа ТД100
Коментар
-
bubachko
Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.
Коментар
-
bubachko написа:Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.
Коментар
-
bubachko написа:Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
bubachko
superfiata написа:bubachko написа:Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.
Коментар
-
bubachko написа:superfiata написа:bubachko написа:Пълни келеши... днеска ми скъсаха нервите за пореден път... Нямам идея как не са фалирали още, май нещата отиват на прекратяване на договора.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар