Най-накрая, и то е дарение.http://www.btv.bg/news/bulgaria/obsh...Primorsko.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезопасиха опасния завой на пътя Созопол - Приморско
Collapse
X
-
Крайно време беше.Сигурно трябваше да се избият още маса хора там и тогава да го оправят !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Orcinus
naskobg написа:Така е, но защо не се сети държавата, а трабваше хората да го направят дарение за да го обезопасят?
Коментар
-
naskobg написа:Така е, но защо не се сети държавата, а трабваше хората да го направят дарение за да го обезопасят?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Orcinus
Princo написа:naskobg написа:Така е, но защо не се сети държавата, а трабваше хората да го направят дарение за да го обезопасят?
Коментар
-
Orcinus
strajaro написа:то в цялата страна са такива пътищата
Коментар
-
Orcinus написа:Princo написа:naskobg написа:Така е, но защо не се сети държавата, а трабваше хората да го направят дарение за да го обезопасят?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Ъ ... много дупки имало ... т’ва ако са много дупки не знам ... при положение, че се бягат ... нямаш право като шофьор да кажеш, че има дупки ... Ако пък го казваш, значи пак на изпит ... Пътят натам си е добре ... поне до Царево съм ходил скоро и лоша дума не мога да кажа ... Относно завоя ... преди да знам, че е култов, първият път с 3ма пасажери, поднесох доста стабилно ... не за друго, а просто никак не беше обозначен като завой и си влезнах доста бързо ... без спирачка без нищо си се занесе стабилно, та едвам я вкарах в релси ... Радвам се, че са го обозначили - евала ... А защо аджеба държавата не го е направила - дилема ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Orcinus
Ichkin написа:Ъ ... много дупки имало ... т’ва ако са много дупки не знам ... при положение, че се бягат ... нямаш право като шофьор да кажеш, че има дупки ... Ако пък го казваш, значи пак на изпит ...
Коментар
-
Ichkin написа:Ъ ... много дупки имало ... т’ва ако са много дупки не знам ... при положение, че се бягат ... нямаш право като шофьор да кажеш, че има дупки ... Ако пък го казваш, значи пак на изпит ... Пътят натам си е добре ... поне до Царево съм ходил скоро и лоша дума не мога да кажа ... Относно завоя ... преди да знам, че е култов, първият път с 3ма пасажери, поднесох доста стабилно ... не за друго, а просто никак не беше обозначен като завой и си влезнах доста бързо ... без спирачка без нищо си се занесе стабилно, та едвам я вкарах в релси ... Радвам се, че са го обозначили - евала ... А защо аджеба държавата не го е направила - дилема ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Orcinus
За какъвто и участък да става дума, никой не може да те накара да избягваш дупки. Най-малкото, ПРАКТИЧЕСКИ така можеш и ЩЕ навлезеш и другото платно при непрекъсната осева линия. Което вече е реално нарушение на правилника. Не знам на колегата Ичкин откъде му идват такива "мъдри" мисли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар