xaerial написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение под Сф
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
xaerial написа:повече ще да са били .... една колежка разказа сутринта как се чували падащите тухли (или парчета от тухли) в един от комините на сградата, където живее ....
Коментар
-
Вярвате или не в Перник, апартамента на дядо ми (малки семейни блокчета), строен преди повече от век сигурно, при санирането сменяхме и дограмата и лично измерих дебелината на стената - 63 см.!!! Както казва колегата - тухли няколко реда и то вплетени. А основата е правена от масивни дялани камъни.Преди са се е строели сгради, а не като сега...макети :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ichkin написа:Абе аз не разбирам, ама залагам, че Владим е репортер ... На 2 сгради се напукаха комините и вече стана "Видяхте при 3.5 по Рихтер как им изпопадаха комините... "Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Нещо не мога да ти разбера иронията за панелите дето щели да падат от тухлени постройки. Виждал ли си как се свързват панелите на панелни постройки. Като се добави, че напоследък това се прави от неквалифициран персонал (предимно от ромски произход) може всеки да се сети какво е качеството. Със сравнението между тухлените и панелните сгради исках да покажа, че тухленото строителство от близкото минало е далеч по надежно от сегашното панелно. Иначе ми е пределно ясно, че няма как от тухлена постройка да падне панела ...
Коментар
-
////Punto//// написа:Аз съм чувал от майстори, че якостта на цимента (тази която е доказана) е 50 г. Всичко отгоре е +.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ей затова си има застраховки "Пожар и природни бедствия" (с включени аварии, удар от транспортно средство, токов удар и прочее). И за колко лева годишно мислите?!? От 27,00 лв за апартамент и от 45 лв. за къща. Който проявява интерес към гарантиране на сигурността на жилището си, а не само на купчината ламарина на 15-20 години паркирана пред блока, може да се свързва с мен на лично съобщение При следващ опит за реклама в тема ще получиш официално предупреждение!Има раздел за обяви за тази цел.Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
При мен стана беля- заради земетресението от секцията падна едно радио ВЕФ върху лаптопа ми и го събори на земята. Резултата е че заби и после като го рестартирах открива повредени файлове и не иска да зареди.Може ли да претендирам за обезщетение?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:При мен стана беля- заради земетресението от секцията падна едно радио ВЕФ върху лаптопа ми и го събори на земята. Резултата е че заби и после като го рестартирах открива повредени файлове и не иска да зареди.Може ли да претендирам за обезщетение?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар