Има само един начин да не си потенциално губещ в MLM и той е всичко да стартира безплатно, ето някакъв нов MLM , при който е така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мрежов маркетинг в Бг-що е то?
Collapse
X
-
Защо ми се струва, че има инвазия на новорегистрирани юзъри с определена цел?Това мързела е най-голямата болест! Аз лично съм участвал в няколко МЛМ организации но от всички остана само една - най-добрата! Защо ли? Защото се оказа провалила се, или по-скоро ние, българите сразихме МЛМ на тази фирма! Няма да кажа коя е, но съм сигурен, че доста хора ползват продуктите и просто защото някои от тях са качествени и ги взимат от хора, които не печелят от тях!С най-добри пожелания към мераклиите за МЛМ забогатяване ще кажа следното - хвърлете си усилията и свободната енергия другаде! Травахо требе хора, травахо!Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
MLM - предвид, че явно търсенето във уикипедия е сложно е Етажна Търговия: Първият етаж продава на клиентите, втори етаж взима % от първия, третия от втория и N от N-1. В крайна сметка - всички получават това, което искат. Финансова пирамида - последният етаж "продава" финансова идея на етажите под него (пирамидалната структура определя названието - връх и основа), основата са мнозинството+Х балъци, които наливат пари във финансовата идея на тоя от върха. На тия дето са в по-горните етажи им се изплащат дивиденти от привлечените от тях балъци. Като цяло - малоумно и само по себе си - краткосрочно начинание с ясен край - фалит на всички в пирамидата Опростявам, но най-добре се вижда на схемички ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Dimo_J написа:я колеги ми дефинирайте понятието финансова пирамида, че нещо не го схващам.
Коментар
-
А от LR :D . Знаем ги и ние как ги лъжеха с Мерцедеси а накрая ги накараха да платят първоначалната вноска и т.н. за Поло Флай 1.2 бензин. Всичко ок, плащат им лизинга ама при условие, че превят определен оборот. Т.е. дадоха им служебни коли за които имат доста сериозно само участие, плащат си разходите като каско и т.н., плащат си поддръжката и т.н. И както казва собственика на една от тях, това е средство за правене на бизнес. :D Т.е. сега хората си мислят, че и те ще вземат без пари Роло :D . А на първите презентации обещаваха Мерцедеси като награда! :D Мерцедесите са за тия, дето са почнали далаверата, за тия под тях по едно Роло и за другите остава да се само заблуждават как ще станат милионери за няколко месеца и ще карат Мерцедеси, като през това време ще си купуват продукти със съмнително качество на космически цени. Да живее мулти левъл маркетинга и WS Телешоп :D
Коментар
-
Orcinus
Scorpion_BV написа:А от LR :D . Знаем ги и ние как ги лъжеха с Мерцедеси а накрая ги накараха да платят първоначалната вноска и т.н. за Поло Флай 1.2 бензин. Всичко ок, плащат им лизинга ама при условие, че превят определен оборот. Т.е. дадоха им служебни коли за които имат доста сериозно само участие, плащат си разходите като каско и т.н., плащат си поддръжката и т.н. И както казва собственика на една от тях, това е средство за правене на бизнес. :D Т.е. сега хората си мислят, че и те ще вземат без пари Роло :D . А на първите презентации обещаваха Мерцедеси като награда! :D Мерцедесите са за тия, дето са почнали далаверата, за тия под тях по едно Роло и за другите остава да се само заблуждават как ще станат милионери за няколко месеца и ще карат Мерцедеси, като през това време ще си купуват продукти със съмнително качество на космически цени. Да живее мулти левъл маркетинга и WS Телешоп :D
Коментар
-
Orcinus написа:Занимаваш ли се по принцип с търговия на каквото и да било ниво?
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Искаш да ми кажеш, че ако вместо през 2 човека, същата стока мине през 20, ще излезе по-евтина на пазара?!?И всичките тези 20 човека, или поне 2 от тях, ще спечелят за нови Мерцедеси, и стоката ще е с по-малко от 300% надценка?!?
Коментар
-
Orcinus написа:Immortal написа:Искаш да ми кажеш, че ако вместо през 2 човека, същата стока мине през 20, ще излезе по-евтина на пазара?!?И всичките тези 20 човека, или поне 2 от тях, ще спечелят за нови Мерцедеси, и стоката ще е с по-малко от 300% надценка?!?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo: Погледни цените на орифлейм и на авон (за LR не говоря, щото не ги знам), после и сравни с тези по магазините. После пак се изказвай, че поради навързаните по веригата цените скачат. Гарантирам, че 80-90% намалените продукти, които основно се купуват, са на по-ниски цени от идентични артикули в магазина.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:dannybo: Погледни цените на орифлейм и на авон (за LR не говоря, щото не ги знам), после и сравни с тези по магазините. После пак се изказвай, че поради навързаните по веригата цените скачат. Гарантирам, че 80-90% намалените продукти, които основно се купуват, са на по-ниски цени от идентични артикули в магазина.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:ele написа:dannybo: Погледни цените на орифлейм и на авон (за LR не говоря, щото не ги знам), после и сравни с тези по магазините. После пак се изказвай, че поради навързаните по веригата цените скачат. Гарантирам, че 80-90% намалените продукти, които основно се купуват, са на по-ниски цени от идентични артикули в магазина.
Коментар
-
Благодаря за разяснението. Ползвам козметиката на орифлейм от 15 години и мисля, че имам доста добър поглед върху нея. Мога да кажа, че е доста по-добро качество от козметиката на същата цена в магазините в БГ. Колкото за отзивите в нета - има както добри, така и лоши отзиви, както за всяка една марка, прелагана на пазара, вкл. и изключително скъпи такива.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар