Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мрежов маркетинг в Бг-що е то?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търсачката понякога е много безполезна ...Малко по темата :http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...a_krasota/Ще е интересно ако пишат хора тук , които се занимават от повече време , а не някой чул недочул
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      Търсачката понякога е много безполезна ...Малко по темата :http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...a_krasota/Ще е интересно ако пишат хора тук , които се занимават от повече време , а не някой чул недочул
      Тия дето се занимават от повече време ще се опитват да те у6еждават колко е до6ре, нали тря6ва да те на6утат."Отстъпките от 40%, които дава компанията на Даниел са хубави, но и цените си ги бива. Пример - 12 лева за паста за зъби. Скъпи или евтини, хубави или лоши, и при тези продукти последната дума винаги има потребителят."Какво има да коментираме.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

А да питам по темата. Някой знае ли за тази новата компания в мрежовия маркетинг - NWA. Има я навсякъде по сайтовете за обяви за работа. Дали си струва, има ли уловка и така.

Коментар

Моят отговор ще е видео: http://www.youtube.com/watch?v=Y60XdZJG83U (Видеото е на английски)С две думи - това са пирамиди.
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          ----------------------------
          Ignorance is a bliss

Коментар

Мрежов маркетинг в Бг-що е то?

Точно така !
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Изключително голяма част от подобните предложения са измама, не казвам че всички са такива но по-голямата част да. Аз лично винаги си припомням приказката "Няма безплатен обяд." и съм скептично настроен към такива предложения. Имам приятелки дистрибуторки на разни компании, но и те самите признават че са се опарвали с такива неща. Искам само да погледнеш колко много сайтове има .. http://www.google.bg/#hl=bg&q=nwa+bulgaria . Провери, проучи и тогава скачай, и то само ако няма как да се изгориш.

Коментар

Само си казвам мнението без да искам да влизам в някакви спорове и ако тръгнат такива просто няма да отговарям. Според мен това не е пирамида, защото няма първоначална такса за участие, което е основата на всяка една пирамида. Второ, това че има много сайтове е по-скоро хубаво отколкото лошо/

Коментар

robert написа:
                  Според мен това не е пирамида, защото няма първоначална такса за участие, което е основата на всяка една пирамида. Второ, това че има много сайтове е по-скоро хубаво отколкото лошо/
                  "Регистрационната такса е само 9.90евро и срещу нея ще получите каталози на различните компании, които са в групата на NWA.""На 5.01.2011 ще се проведе среща на високо ниво в Германия, на която ще се обсъждат стартовите пакети."
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Няма такса. Вече се записах и си поръчах каталози напълно безплатно. Какво ще е занапред не знам, но спонсорът - http://nwadistributor.eu/ ми каза, че до края на месеца ще е безплатно. После най-вероятно ще сложат някаква такса, понеже имало много хора, които се регистрирали без да правили нищо.

Коментар

Само да кажа, че тия момчета са много добри. Получавам доста информация чрез мейли, отговарят ми на всички въпроси и най-якото са онлайн семинарите, които правят и в които всички могат да участват. Оптимисти сме всичките, че нещата ще потръгнат.

Коментар

Оптимизмът умира последен Надеждата де, ма е все същото А аз имам само мрачни прогнози, мамка му...

Коментар

я колеги ми дефинирайте понятието финансова пирамида, че нещо не го схващам.

Коментар

Dimo_J написа:
                            Ще ти го обясня с най-просто пример:От завода производител до крайния клиент в тия вериги (тип мрежа), стоката минава през 100-тина различни човека, докато дойде до клиента.Ти си на края на веригата, над теб има друг, с който ти кореспондираш и му предаваш поръчките си, над него има 3-ти, над него - 4-ти и т.н. до производителя.Всеки един от тези примерно 100 човека взима някакъв процент от стойността на продадената стока. Ако крайната цена на нещо е примерно 100 лв - толкова плаща крайния клиент, всеки по веригата преди него получава някакъв процент от тези пари, примерно 1% - т.е. 1 лв. Като мине през 100 човека и всеки получи по 1 лв, в крайна сметка се оказва, че стоката излиза от завода на цена...1 лв. По този начин крайният клиент получава една стока - по нищо не различаваща се от обикновените стоки, оставени по щандовете в магазините да се борят на свободния пазар, а плаща за нея безумна сума. А преди това му е втълпено чрез внимателно подбрани ключови думи, че това е най-качествената стока на света, и е толкова "евтина" само защото за нея не са плащани реклами...С други думи, всеки който вярва на подобни неща за мен е МАЛОУМЕН!Нищо лично.

Коментар

Immortal написа:
                              Dimo_J написа:
                              Ще ти го обясня с най-просто пример:От завода производител до крайния клиент в тия вериги (тип мрежа), стоката минава през 100-тина различни човека, докато дойде до клиента.Ти си на края на веригата, над теб има друг, с който ти кореспондираш и му предаваш поръчките си, над него има 3-ти, над него - 4-ти и т.н. до производителя.Всеки един от тези примерно 100 човека взима някакъв процент от стойността на продадената стока. Ако крайната цена на нещо е примерно 100 лв - толкова плаща крайния клиент, всеки по веригата преди него получава някакъв процент от тези пари, примерно 1% - т.е. 1 лв. Като мине през 100 човека и всеки получи по 1 лв, в крайна сметка се оказва, че стоката излиза от завода на цена...1 лв. По този начин крайният клиент получава една стока - по нищо не различаваща се от обикновените стоки, оставени по щандовете в магазините да се борят на свободния пазар, а плаща за нея безумна сума. А преди това му е втълпено чрез внимателно подбрани ключови думи, че това е най-качествената стока на света, и е толкова "евтина" само защото за нея не са плащани реклами...С други думи, всеки който вярва на подобни неща за мен е МАЛОУМЕН!Нищо лично.
                              Toва не е определение за финансова пирамида, а за мрежов маркетинг. Финансовата пирамида е организация, при която приемането на нови членове носи приходи на вече съществуващите и обикновено няма нищо общо с производството. Участниците плащат веднъж, но им се обещават много по-големи облаги, които се увеличават, ако успееш да пробуташ същата оферта на някой друг. Мрежовият маркетинг е устойчива и законна форма. Абсолютно не съм съгласна, че цените са много високи - ако погледнеш орифлейм (няма да давам за пример ейвън, тъй като те не са европейска компания), ще видиш, че качеството се контролира според изискванията на ЕС, тъй като по-голяма част от продуктите се произвеждат в него, а промоционалните цени са под цените, понякога 2-3 пъти, на подобни стоки на пазара. Реалните цени са с около 10% - 20% по-скъпи.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Immortal написа:
                                Dimo_J написа:
                                Нищо лично, ама не смятам твърденията ти за твърдения на нормално мислещ човек.Ако погледнеш един прах за пране Ариел например, ще видиш, че там нещата стоят по същият начин, както си го описал.За мен Финансова пирамида е да речем, че всички отдолу работят, а този най-отгоре печели.... Аджеба това е структурата на всяка една фирма.Нима те са пирамиди?Имат си Шеф, Борд на директорите, Обслужващ персонал и най-обикновенни работници, като по ред на номерата всеки се нарежда под другия... Прав ли съм.Работниците работят, за да печели шефа... това пирамида ли е?Финансовите пирамиди бяха едно време колеги, поне така си мисля, сега много хора се уплашиха , други са по затвори.Ако всичко е подплатено с нужните документи за доказване на доходите, то не би могло да се нарече финансова пирамида.И се почуствах засегнат с определението ти за това кой какъв е и в какво вярва.Всеки си има глава на раменете и сам си решава с какво да се занимава и с какво не, затова не си ти човека , който да дава определенията.Да има много успели хора чрез мрежовия маркетинг(или наричаното от вас пирамида), но има и някой, които си мислят, че за 1 месец ще им се промени живота и остават разочаровани заради алчността си.

Коментар

Working...
                                X