Колеги, има ли сред вас запознати с т.н. Мрежов маркетинг?.Интересува ме, някой такова "животно" в Бг. виждал ли е?.Работи ли тук и има ли смисъл да се захващаш с подобно нещо?.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мрежов маркетинг в Бг-що е то?
Collapse
X
-
Re: Мрежов маркетинг в Бг-що е то?
curko написа:Колеги, има ли сред вас запознати с т.н. Мрежов маркетинг?.Интересува ме, някой такова "животно" в Бг. виждал ли е?.Работи ли тук и има ли смисъл да се захващаш с подобно нещо?.
-
:D Горе- долу съм запознат с основната идея на въпросният маркетинг, въпросът ми е има ли "потърпевши" :D -хора дет да се занимават с тва и дали са доволни.Ако някой се занимава какви са капаните за начинаещи.Интересувам се не за мен, за приятелката ми, която упорито иска да се набърка.Ако някой може да сподели опит ще съм мн благодарен!.Мойто лично мнение е, че ако имаше далавера, ние (българите) щяхме да се занимаваме отдавна с тва .По-конкретно, ако някой има мнение за LR-Health & Beauty Systems
Коментар
-
cenitel написа:Дори виж ws TELESHOP са това.
Коментар
-
Ами колеги те си имат си имат подфирми точно със занимаващи се мрежови маркетинг.Естесвено не в най-силния или груб вариант.А и аз само дадох като пример,може би не е най-добрия.Но те имат вива комерс и още 1 не помня името занимаваща се пак с продукти като avon.Просто се опитах да дам по елементарен пример."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Няма нужда да я разкостваш търсачката, достатъчно е да напишеш "LR" и ще получиш темата като първи резултат! :D (за всеки случай: Има ли сътрудници на LR във форума)ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Зависи коя от двете търсачки ползваш - всяка си има особености. По-лесна за ползване е гугълската.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар