Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мазноооооо ! С какво да изчистя застояла мазнина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мазноооооо ! С какво да изчистя застояла мазнина?

Тъ ... помагайте, МОЛИМ ... с какво да изчистя мазнотия ... А под мазнотия, разбирам яко мазнина, криво-ляво 10 години застояла, прекипяла, добре захванала ... абе ... споменах ли МАЗНО ? Пробвах с тез пароструйките, ама .. нещо не ми се получи май :D Препарати разни там, чалъми ... не знам ... Или ако някой знае къде в София има истинска пароструйка, работеща с истинска пара на много градуси ... също ще съм доволен ... Айде и една снимка все пак да покажа Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ЛЕЛЕ! чакай да помисля ... Ако си пробвал всички химически агенти..няма да е лесно според мен и с паротрепка
    Независима! Белисима... с BRAVisima
    ТД100, 1.9

Коментар

само с силна струя вода няма да стане , трябва с нещо да го разядещ/разкиснеш
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Е айде де ... какво ?! Освен тъщата да я пусна да го плюва ?
        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Този съд да накиснеш в някакъв по-голям и да престои?Ако си пробвал МЕДИКС, онзи италианския спрей забравих му заглавието- ..от възрастта е - жълт разтвор..??Питай за това има представители в сф http://www.eilfix-bg.com/products.ph...ry=hvpr&page=2 не съм използвала продукти ама пише че са професионални
          ТД100, 1.9

Коментар

Обезмаслител става, има един жълт който е много силен. Незнам точно марката. Другото и най-ефикасно е киселина! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Първо пробвай със шпатула и после препаратите

Коментар

Meglio, само меглио И гореща вода и ръкавици и .... Ичкина да търка ..... леле, това ще е гледка
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

....Жълтия Меглио, де.. няма да помогне, пробвала съм го при подобни по-леки наслагвания...звъни на тези от горепосочения линк, че нещата при тебе са ноГу запечени и си е нужна шокова терапия
                  ТД100, 1.9

Коментар

loli ... Т’ва нещо не ми вдъхва доверие ... в смисъл, че 10 кила, ресторантьорство ... тяхното прясно :D Мойто е отгледано с любов :D VIN ... нераждъвейка е, ама ... шпатулата ... не стаа баце :D А по ъглите ? Емзо ... това меглио дет викаш ... дека да го дирим ... някой даже ми разправяше за т’ва, че двигателя си миели с него ...
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

ако не става с нищо от химията пробваи с механиката- със шпакла например с шкурка ако трябва.А така се мъчих с една фурна немита от 5 години сигурно наслоила се мазнотия и даже спекла и няма махане само шпакла и шкурка ми помогнаха химията за накрая ми свърши работа
                      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Ский са ... стига с тия шпакли ... а веригата как да я изчистя ... а местата, където не мога да стигна с шпаклата ... ?
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

.... имат и от литър, Ме..лиото го има почти навсякъде - в маркети и хипермаркети. Да, чистят си колите, ама тва от снимката е .....УНИкално такава кола нема извинявай, ама и аз си те представих как се пънеш да търкаш .................
                          ТД100, 1.9

Коментар

Меглиото го има в подщи всички хранителни магазини и супермаркети, жълта течност в шише с пулверизатор, и наистина мият двигатели и части с него но там където е по дебела мазнината не може да проникне и ще стане по трудно. Така че напръскай с него и остави да постои половин час например или по малко може, и разтъркай добре с някаква по груба гъба или ако намериш имаше едни телени гъби преди време. Друго не ми идва наум в момента. Успех!

Коментар

Е ... тогава к’во правя ... утре накисвам с меглиото и духам с пароструйката, търкам с нещо и ... т.н. ... Ако не стане, отивам до на тия представителството, което е преди пазарджик в дясно и пробвам от тяхното :D И ... понеже се оказва, че съм интересна гледка как се мъча ... мисля да ви поканя да гледате ... ще раздавам билетчета срещу идеи :D
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                              X