Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мазноооооо ! С какво да изчистя застояла мазнина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това ми прилича на излезнало от Dirty Jobs по Discovery ...извинявам се за спама!
    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Базце ... спама при мене се толерира, стига и работа да се върши :D Ама ... смени го тоя ник, че ми се допи мастика :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

то това е идеята наздраве и успех с мисията!
        ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

я кажи това чудо от какъв материял е, сода каустик ако разтвориш и поседи в нея няма ли да паднегледам при нас като се зацапа с мазно им правят по една баня със сода

Коментар

Абе,не го знам кво е тва на снимката,ама колко струва едно такова ? То парите дет ша ги дадеш за пароструйки,меглиота и секви такива глупости ... П.П Аз също искам да гледам как търкаш.Ша падне смях.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мат’ряла е неръждавейка ... не знам дали ша го разяде, ама ... ако някой е сигурен в нещо, ша го пробвам :D Ама за да го натопя т’ва нещо ... не знам къде ша го натопя :D Принко ... т’ва нещо вече не може да се намери май Пък и си е цифра 100 % ...
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Това само с моточистител, ама трябва да се кисне много. Пароструйката е само за отмиване. Във Варна имам условия да го умия. Ама аз нали много далеко все живея... Към една седмица ще ми е необходима. Колко тежи? Я питай по еконта колко ще вземат! Или ако има колега с път към Варна да го донесе и да го върне...

Коментар

Пробвай с Кислол да го накиснеш. Ама пази пода и ръцете, и не дишай ако можеш :D .

Коментар

Това като гледам е от машина за Казанлъшки понички и като го изчисти Ichkina дано почерпи по една порциика Може да пробваш както ти казват и със сода каустик или кислол но се пази и слагай ръкавици че изгаря кожата много яко, след това изплаквай с вода хубаво да не остане някъде.

Коментар

Живко ... евала, че винаги си готов да помогнеш ... ама наистина евала, но ... грях на душата ми е да те тормозя ... Айде първо ще се помъча аз и ако наистина не мога, тогава ... П.С. : ... Много бързо пишете бре ... кажете са ... с тоя кислол ... да не прееба плочките в банята нещо, че не ми се прави втора баня :D И ... тряя ли да го кисна ... не става ли с поливане ... т’ва нещо просто няма къде да го накисна ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

И все пак накисване с Meglio и после пароструйка няма ли да свърши работа ?
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Бензен или в крраен случай бензин.

Коментар

Ъглошлайф. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Нафтата оправя а и със сода каустик става

Коментар

Дрелка с телена четка на нея, не се шегувам, разбира се опаковай си главата и ползвай очила че хвърчи.Само внимавай като пробваш с различните химии, да не стане някоя комбинация неприятна...пробвай на различни участъци.

Коментар

Working...
                                X