Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    За Desire - пробва ли батери трика ?
    Още не съм,но сега като ме подсети,ще взема да го пробвам..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Давай, аз утре флашвам Андроид на НАНД-а и тоз трик и при мен ще важи Kaчи от маркета Current Widget и сподели в стендбай колко мА ти харчи :P
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Айде, разкарах ВинМо, вече си е нативен Андроид.Проца го клокнах на 1.35 и е стабилен, повече не съм пробвал :P
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

liverpool235 написа:
          noriaga написа:
          Колеги какво се оплаквате от Андроида, че ядял батерия. Моя държи 4-5 дена при нормална употреба... преди съм ползвал и симбиън и win mobile телефони, хем със значително по малко хардуер и ядяха значително повече батерията. Пък и в крайна сметка, почти всичко е безплатно, всичко се инсталира елементарно... няма нужда от разни сертифицирания, краквания и т.н. пък и съм с froyo и си инсталирам програмки на картата, нямам нужда от руут. Вече одъртях за подобни занимавки и Андроида ми пасва чудесно
          Незнам как я прави тая магия твоя телефон,но моя всеки ден е на зарядното вечерта.С доста говорене и GPS-a едвам един ден изкарвам.. (Desire) И не съм само аз,доста са хората които ме убедиха,че това е нормално..
          Аз съм с LG Optimus One. Предполагам по слабия хардуер от на Desire, по малкия дисплей, малко по голямата батерия и не толкова интензивното му ползване правят магията. Освен това съм оптимизирал всичко така, че да пести батерия - яркост на дисплея, време за изключване на дисплея, всякакви звучета и вибрацийки, 3G е изключено, Wi Fi и достъпа до интернет от мрежата Включвам ги само като ми трябват. Ако ползвам GPS-a и играя игри пада по бързичко но пак съм изключително доволен от батерията
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Обаче таз слушалка излезе уникална:ВинМо6.5, Андро, Убунту, Меего а от днес и WP7
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мда, китайците преуспяха, който иска да пробва тая грозотия: http://4pda.info/news/20351/
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Хех, подкарали са и Andro 3.0 Honeycombhttp://www.youtube.com/watch?v=UpGBOjMdPlYЛипсва само iOS и става перфектната играчка.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

snake написа:
                  Накратко ще изброя причините, поради които според мен Samsung Wave в момента е най-доброто предложение на пазара:...
                  Това го написах миналото лято. И не съм си променил мнението. Вчера му ъпдейтнах фърмуера (явно ми беше ден за ъпдейти) и вече е с ОС Bada 1.2 . Много глезотии и красоти са вкарани в новата версия. Най-много ме впечатли възможността да се пишат SMS-и почти само с поглед :D . Разхождаш се с пръст, чертаеш съединителна линия по виртуалната клавиатура, като минаваш съвсем лежерно през основните букви на дадена дума и хоп, тя ти цъфва написана. И това е валидно и за английски, и за български! Работата с телефона е станала още по-удобна, някак си по-плавна. След ъпдейта се бъзиках около час с телефона, а батерията му почти не трепна. Имам чувството, че и тук има подобрение. Все още не съм опрял само до вградената му навигация, но скоро и нея ще пробвам. Истинско бижу е това телефонче.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake - има ли вече пълноценно нави за БАДА ?Щото ако няма , хич не ми го хвали
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      snake - има ли вече пълноценно нави за БАДА ?Щото ако няма , хич не ми го хвали
                      Има вградена навигация, но не съм я ползвал по 2 причини: нямам зарядно за колата за самсунга и освен това имам още два телефона с навигации. В най-скоро време специално ще я пробвам и ще споделя.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вече и налични РОМ-ове със Сенс 3.5http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

spark написа:
                          Взимай смело! За Win 6.5 има "милиони" приложения, бедна ти е фантазията просто, даже андроид бяха пуснали на него. На HD2 само камерата леко куца, други забележки нямам.
                          5MP разкошна камера с мултиспот аутофокус, казваш, че куца???По питането на колегата - HD2 според мен е един МНОГО сполучлив модел на HTC. Ако можеш да си намериш и варианта TMOUS - изработка за ТМобил USA. Идва с 1GB RAM и 1GB ROM и по-бърз процесор. Дебрандира се без пари почти. Windows Mobile е идеален - има МНОГО приложения, като най-голям плюс е, че навигацията iGo си върви като слънце. Лично аз ако тръгна да сменям пак телефон - ще се оглеждам за подобен модел. За хора с любов към експериментите - има и перфектен Андроид Ром напаснат за него.
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Проца е същия, разликата е в РАМа и РОМа.И се клоква без грижи на 1.5Гхз. (поне моя )Модела си е направо най-сполучливия на HTC:http://www.xda-developers.com/androi...-hd2-part-one/
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Проца е същия, разликата е в РАМа и РОМа.И се клоква без грижи на 1.5Гхз. (поне моя )Модела си е направо най-сполучливия на HTC:http://www.xda-developers.com/androi...-hd2-part-one/
                              Е нямам спомен. Аз мойто ТМОУС го харизах за без пари през Април. Просто много ми дойдоха умните телефони. Сега съм с едно двукартово пластмасово плашило от Самсунг и по една седмица не се сещам къде ми е зарядното. А после пада голямо търсене.
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

emzo написа:
                                Има разлика и в дисплея и тъчскрина от гледна точка на свързване към платката,външно в долната част също е различен
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X