Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Накратко ще изброя причините, поради които според мен Samsung Wave в момента е най-доброто предложение на пазара:1.Заснема видео в HD качество + видео в slow motion2.Заснема страхотни снимки, като разполага и със светкавица, Smile, Blink и Face detection + втора камера за видеоразговори3.Има невероятно красив, ярък и просто брилянтен капацитивен Super AMOLED дисплей, който дори на слънчева светлина си остава чудесен4.Работи светкавично, не се забавя никъде, дори да има много приложения, работещи в бекграунд5.Разполага с най-силният графичен ускорител в мобилен телефон и обработва до 90 млн. триъгълника в секунда (за справка iPhone 3GS/4 обработват по 30 млн...), което помага на игрите да вървят изключително гладко6.Поддържа Wi-Fi n, Bluetooth 3.07.Има метален корпус, scratch-resistant стъкло с олеофобно покритие против отпечатъци8.Браузърът му поддържа флаш9.Телефонът може да произвежда HD видео, като плейърът поддържа всички необходими кодеци (DivX, XviD, avi и т.н.)10.Телефонът разполага с един от най-удобните и красиви (по мое мнение най-удобния) музикални плейъри в мобилен телефон11.Bada OS с Touch Wiz 3.0 отгоре прави менютата и всичко в телефона да изглежда много красиво, а всичко е точно там, където трябва - няма нужда да се чудиш това къде беше, онова защо е така и подобни. Всичко е красиво и подредено.12.Абсолютно всичко нужно е инсталирано out of the box в телефона - взимаш и ползваш. Не се нуждаеш да jailbrake-ваш (iPhone), unlock-ваш (пак ябълката), да руутваш (при Андроид-четата) и тем подобни операции, при които можеш да си brick-неш телефона. Не е нужно и да инсталираш безброй приложения, за да заработи телефонът ти както ти искаш и да имаш всичко налично (както при Андроид и iOS, като при ябълката нещата почти се оправиха).13.ОС е напълно отворена - за това мога да съдя от там, че в много форуми, хора, без никакви хакерски наклонности, успяват да правят различни теми, шорткъти и уиджети, променят различни неща в ОС и като цяло из менютата14.Цената на Wave е учудващо ниска - чисто нов от Германос струва 550 лв., а Vivacom изкараха и по-добри оферти15.Телефонът поддържа мултитъч, като навсякъде функцията работи супер гладко16.Размерите на телефона са съвсем приемливи - тесен е, не е много висок и е един от най-тънките на пазара - носенето в джоб не е никакъв проблем17.В момента дори (а както всички знаем Бада е само на няколко месеца) в магазина за приложения има над 500 приложения и всеки ден стават все повече и повече. Има десетки качествени и интересни 3Д игри, много полезни приложения и уиджети. Да - все още липсват някои основни като Skype, но със сигурност в близко бъдеще и те ще се присъединят към другите в маркета. Хубавото за него, между другото, е, че абсолютно всичко, засега, е безплатно - а в него има страхотни заглавия като NFS Shift, например.18.Телефонът има 512 MB RAM и 1 Ghz процесор Hummingbird с ARM Cortex A8 адро (процесорът е същия като в iPad и iPhone 4)Та това е в общи линии. Надявам се съм Ви просветлил, защо като съвкупност от цена-качество-функционалност, Samsung Wave е най-добрият избор на пазара. Има само няколко телефона, които могат да му се опълчат, между които iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, iPhone 4, но и трите са много по-скъпи от Wave, доста по-големи, а някои дори са по-слаби от него по доста показатели.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Накратко ще изброя причините, поради които според мен Samsung Wave в момента е най-доброто предложение на пазара:1.Заснема видео в HD качество + видео в slow motion2.Заснема страхотни снимки, като разполага и със светкавица, Smile, Blink и Face detection + втора камера за видеоразговори3.Има невероятно красив, ярък и просто брилянтен капацитивен Super AMOLED дисплей, който дори на слънчева светлина си остава чудесен4.Работи светкавично, не се забавя никъде, дори да има много приложения, работещи в бекграунд5.Разполага с най-силният графичен ускорител в мобилен телефон и обработва до 90 млн. триъгълника в секунда (за справка iPhone 3GS/4 обработват по 30 млн...), което помага на игрите да вървят изключително гладко6.Поддържа Wi-Fi n, Bluetooth 3.07.Има метален корпус, scratch-resistant стъкло с олеофобно покритие против отпечатъци8.Браузърът му поддържа флаш9.Телефонът може да произвежда HD видео, като плейърът поддържа всички необходими кодеци (DivX, XviD, avi и т.н.)10.Телефонът разполага с един от най-удобните и красиви (по мое мнение най-удобния) музикални плейъри в мобилен телефон11.Bada OS с Touch Wiz 3.0 отгоре прави менютата и всичко в телефона да изглежда много красиво, а всичко е точно там, където трябва - няма нужда да се чудиш това къде беше, онова защо е така и подобни. Всичко е красиво и подредено.12.Абсолютно всичко нужно е инсталирано out of the box в телефона - взимаш и ползваш. Не се нуждаеш да jailbrake-ваш (iPhone), unlock-ваш (пак ябълката), да руутваш (при Андроид-четата) и тем подобни операции, при които можеш да си brick-неш телефона. Не е нужно и да инсталираш безброй приложения, за да заработи телефонът ти както ти искаш и да имаш всичко налично (както при Андроид и iOS, като при ябълката нещата почти се оправиха).13.ОС е напълно отворена - за това мога да съдя от там, че в много форуми, хора, без никакви хакерски наклонности, успяват да правят различни теми, шорткъти и уиджети, променят различни неща в ОС и като цяло из менютата14.Цената на Wave е учудващо ниска - чисто нов от Германос струва 550 лв., а Vivacom изкараха и по-добри оферти15.Телефонът поддържа мултитъч, като навсякъде функцията работи супер гладко16.Размерите на телефона са съвсем приемливи - тесен е, не е много висок и е един от най-тънките на пазара - носенето в джоб не е никакъв проблем17.В момента дори (а както всички знаем Бада е само на няколко месеца) в магазина за приложения има над 500 приложения и всеки ден стават все повече и повече. Има десетки качествени и интересни 3Д игри, много полезни приложения и уиджети. Да - все още липсват някои основни като Skype, но със сигурност в близко бъдеще и те ще се присъединят към другите в маркета. Хубавото за него, между другото, е, че абсолютно всичко, засега, е безплатно - а в него има страхотни заглавия като NFS Shift, например.18.Телефонът има 512 MB RAM и 1 Ghz процесор Hummingbird с ARM Cortex A8 адро (процесорът е същия като в iPad и iPhone 4)Та това е в общи линии. Надявам се съм Ви просветлил, защо като съвкупност от цена-качество-функционалност, Samsung Wave е най-добрият избор на пазара. Има само няколко телефона, които могат да му се опълчат, между които iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, iPhone 4, но и трите са много по-скъпи от Wave, доста по-големи, а някои дори са по-слаби от него по доста показатели.
      1-както и повечето нови смартфони на HTC а също и Самсунг С9000.2-същото като 1 освем втората камера,но тя за мен не е кой знае какво предисмтво.3-С9000 има същият дисплей,новите HTC-та също.иФон 4 има даже по-добър.4-както и всеки телефон с Андроид ОС.5-и кой е този ускорител?Нем исля ч е по-добър от на с90006-като виски останали(за блутута не съм сигурен),7-HTC Legend,iPhone 4 и т.н. също,8-оставаше и да не подържа...Мързи ме да карам до 18 но и за останалите ти точки този телефон въобще не е най-добрият.HTC Evo,iPhone 4,Samsung S9000,Motorola Droid X го бият по-всички параграфи.А много други телефони го биято не по всички,но по повечето от изброените от теб.
      Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Менюто е въпрос на вкус, мен лично ме дразнят разни неща От това, което видях батерията пада супер бързо(както на всички Самсунги...). Настройките на пощата ме изнервиха страшно много, чак се наложи да търся в книжката. За поне беше супер нелогично, ако се наложи втори път пак няма да мога... Skype не ме интересува, вече сме на facebook, обаче за целта браузъра за мен е много нелогичен. По принцип телефон с тъч скрийн и логичен браузър не съм срещал. На моя Самсунг съм се опитвал да го ползвам няколко пъти, но накрая все се достига до изваждане на батерията...А и още нещо, на апарата който "тествах" дължината на смс-ите беше ограничена на някаква смешна бройка символи(като при моя). Не можах да открия откъде се увеличава. Аз пиша много смс-и, но примерно на 1смс написан на Нокията, в Самсунга бяха 3... Имат някакъв картел с мобилните оператори сигурно И не ми стана ясно могат ли да се качи примерно iGo?Телефона съм го разлеждал около 2дни

Коментар

cveteca написа:
          snake написа:
          ...
          1-както и повечето нови смартфони на HTC а също и Самсунг С9000.2-същото като 1 освем втората камера,но тя за мен не е кой знае какво предисмтво.3-С9000 има същият дисплей,новите HTC-та също.иФон 4 има даже по-добър.4-както и всеки телефон с Андроид ОС.5-и кой е този ускорител?Нем исля ч е по-добър от на с90006-като виски останали(за блутута не съм сигурен),7-HTC Legend,iPhone 4 и т.н. също,8-оставаше и да не подържа...Мързи ме да карам до 18 но и за останалите ти точки този телефон въобще не е най-добрият.
          И мен ме мързи да пиша повече, затова ще повторя само: съотношение цена-качество-функционалност. Ако на някой му се дават 900+лв. за телефон, да се хвърля на най-доброто.А батерията издържа до 7 денонощия-пробвал съм го. Това разбира се, ако се провеждат само няколко разговора дневно и не се ползва за друго. Иначе при нормална експлоатация 2 - максимум 3 дни.

Коментар

snake написа:
            Ако на някой му се дават 900+лв. за телефон, да се хвърля на най-доброто.
            Ами човека пита за HD 2.Неговата цена е около 900 лв(на някои места и повече),така че аз изхождам от тази цифра.
            Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

cveteca написа:
              snake написа:
              Ако на някой му се дават 900+лв. за телефон, да се хвърля на най-доброто.
              Ами човека пита за HD 2.Неговата цена е около 900 лв(на някои места и повече),така че аз изхождам от тази цифра.
              Според мен човекът тепърва започва да се ориентира в джунглата на телефоните с ОС. Затова аз предложих и гарантирам за нещо достатъчно добро, изпробвано от мен около 2 месеца, с повече от 300 лв. по-евтино.

Коментар

cveteca написа:
                ...П.С.-не разбирам защо е тази омраза на много хора към иФон?
                Щото общо взето почти винаги гроздето е кисело или една жена казала, че това нещо iPhone не е куул...iPhone 4 32GB струва скромната сума от 2200лв. фабрично отключен. Честно - за тази цена ще счупя 4 самсунга вълна и няма да ме е яд. Това Ябълката, че са секта - добре, ама кви са тия цени бе???
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Общо взето досега съм много доволен от Нокия и съм привърженик на тази марка,но нещо нищо не ми хваща окото от новите им неща,бях си харесал Н97 и като го разгледах на живо,не ме впечатли с нищо.Докато хванах НТС-то и ми хвана окото и ми хареса.Но много ме плашат,че Windows-a много го товарел и много бавел тези телефони и още стоя настрани. IPhon-а не ме впечатляват нещо и това си е,незнам защо,но не ми харесват.
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

jenshen73 написа:
                    cveteca написа:
                    ...П.С.-не разбирам защо е тази омраза на много хора към иФон?
                    Щото общо взето почти винаги гроздето е кисело или една жена казала, че това нещо iPhone не е куул...iPhone 4 32GB струва скромната сума от 2200лв. фабрично отключен. Честно - за тази цена ще счупя 4 самсунга вълна и няма да ме е яд. Това Ябълката, че са секта - добре, ама кви са тия цени бе???
                    2200 се дават в кръчма повече от 30 лв.за телефон не :D
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

cveteca написа:
                      Та ако парите не са проблем взимай iPhone.Ако търсиш нещо по-икономично-HTC Desire.
                      Така и стана,новата придобивка е Desire и вече една седмица още не мога да му се нарадвам.
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Само гледай да не го изпускаш :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

HD2ката не е лоша играчка, особено сега като може да подкара на 100% андроид
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе на 100% ама нещо разговорите не са като под вин мобиле. Пробвахме 5-6 рома на андроид и като звъннеш на някой друг и не може да ти познае гласа. Иначе другите неща работят, но по радиото има трески за дялане.
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Hyperdroid 1.7 сложих и ми е ок гласа, в някоя билдове го имало тоз бъг ама и фикс имало вече.Май ми яде малко по-бързичко батерията и ще трябва да сменям radio частта.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И какъв е смисъла да си махнеш вървежния windows който изобщо не е тежък, и да си намажеш такова java говно, което цеди процесора на макс и общо взето е смотана ОС ?

Коментар

Working...
                                X