Обмислям покупката на телефон и след като си бях харесал N97,но нещо не ме впечатли особено като го разглеждах и ми показаха въпросния HTC HD2 и ми хареса,но много от приятелите ми започнаха да ме разобеждават,че телефоните с Windows Mobile били зле,незнам си какво,по-добре нещо със симбиан,също така ми казаха,че Windows-а много бил товарел и още там някакви неща.И идеята ми е някои от по-запознатите колеги да ме светне за какво става дума и му гарантирам почерпката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!
Collapse
X
-
spark написа:Взимай смело! За Win 6.5 има "милиони" приложения, бедна ти е фантазията просто, даже андроид бяха пуснали на него. На HD2 само камерата леко куца, други забележки нямам.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Humppa
Симбиан-а е умрял кон... А Нокия вече не са това, което бяха, за мен смяната на номерацията на моделите е доказателство за това. Започнаха да слагат буквички, по-малко цифрички в имената на моделите... Както Ситроен преди години...
Коментар
-
Колеги говорите глупсоти.Всички опеацаионни системи бият WM по брой приложения.За иФон са към 300 000 а за Андроид около 100 000(може и повече).А да не говорим че за да си намериш приложение за WM трябва да си загубиш доста време в ровене из нета.При споментатите по-горе системи хората са си го измислили и са направили онлайн магазини със събрани всички приложения накуп.Просто влизаш и си взимаш каквото ти трябва.Та ако парите не са проблем взимай iPhone.Ако търсиш нещо по-икономично-HTC Desire.Най-голямата грешка ще е да вземеш WM сега понеже Микрософт скоро ще пускат новата му версия и хич няма да си дават зор да поддържат апаратите със старата.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Колеги говорите глупсоти.Всички опеацаионни системи бият WM по брой приложения.За иФон са към 300 000 а за Андроид около 100 000(може и повече).А да не говорим че за да си намериш приложение за WM трябва да си загубиш доста време в ровене из нета.При споментатите по-горе системи хората са си го измислили и са направили онлайн магазини със събрани всички приложения накуп.Просто влизаш и си взимаш каквото ти трябва.Та ако парите не са проблем взимай iPhone.Ако търсиш нещо по-икономично-HTC Desire.Най-голямата грешка ще е да вземеш WM сега понеже Микрософт скоро ще пускат новата му версия и хич няма да си дават зор да поддържат апаратите със старата.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:cveteca написа:....Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Аз си взех доста изгодно Samsung S8500 Wave от Глобул, около 560 лв. ми струваше. Операционната система е Bada - нова и все още няма достатъчно приложения за нея. Може само да се гадае дали ще получи по-широко разпространение. Най-кофтито е, че все още не мога да кача скайп, но обещават, че ще има скайп за Bada съвсем скоро. Освен това засега все още не е решен и проблема със субтитрите на български. Но за телефона мога да кажа само суперлативи!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
А трябва ли ти въобще телефон с някаква ОС? Ще използваш ли една купчина приложения?Ако използваш телефона само за бърборене и текстови съобщения, то си вземи обикновен такъв.
Коментар
-
Humppa написа:А трябва ли ти въобще телефон с някаква ОС? Ще използваш ли една купчина приложения?Ако използваш телефона само за бърборене и текстови съобщения, то си вземи обикновен такъв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:... Мога да напиша цяла страница защо смятам Samsung Wave за най-добрия избор от умните телефони в момента, но от това едва ли някой се интересува.
Коментар
-
Колега вуичо ми е с такъв много доволен чертае на него разни матрици и тнт.аз имам предния модел и аз съм много доволен само с 1 дразнене относно телефона , че като ми званят и като го хвана да го обърна някои път или затварям или вдигам и се получава мн гадно според мен телефона е 6так само камерата за видеото му куца сичко друго е тупалкаЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
В замунда има един "малък" торент с игри, програми и каквото се сетите. Размера на този торент е скромните 22GB На който му трябва, ключовите думи за търсене в замунда са: small windows mobileКато фен на моторола, те съветвам да погледнеш модела Milestone"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
vital написа:snake написа:... Мога да напиша цяла страница защо смятам Samsung Wave за най-добрия избор от умните телефони в момента, но от това едва ли някой се интересува.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар