Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!

Обмислям покупката на телефон и след като си бях харесал N97,но нещо не ме впечатли особено като го разглеждах и ми показаха въпросния HTC HD2 и ми хареса,но много от приятелите ми започнаха да ме разобеждават,че телефоните с Windows Mobile били зле,незнам си какво,по-добре нещо със симбиан,също така ми казаха,че Windows-а много бил товарел и още там някакви неща.И идеята ми е някои от по-запознатите колеги да ме светне за какво става дума и му гарантирам почерпката
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Взимай смело! За Win 6.5 има "милиони" приложения, бедна ти е фантазията просто, даже андроид бяха пуснали на него. На HD2 само камерата леко куца, други забележки нямам.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Взимай смело! За Win 6.5 има "милиони" приложения, бедна ти е фантазията просто, даже андроид бяха пуснали на него. На HD2 само камерата леко куца, други забележки нямам.
      Камерата и без това много много не ме интересува,но и това ме плашеха,че нямало приложения..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Все още няма операционна система, която да да може да "бие" Win mobile по брой приложения. Това, че нямало такива е изключително голяма глупост!
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Симбиан-а е умрял кон... А Нокия вече не са това, което бяха, за мен смяната на номерацията на моделите е доказателство за това. Започнаха да слагат буквички, по-малко цифрички в имената на моделите... Както Ситроен преди години...

Коментар

Колеги говорите глупсоти.Всички опеацаионни системи бият WM по брой приложения.За иФон са към 300 000 а за Андроид около 100 000(може и повече).А да не говорим че за да си намериш приложение за WM трябва да си загубиш доста време в ровене из нета.При споментатите по-горе системи хората са си го измислили и са направили онлайн магазини със събрани всички приложения накуп.Просто влизаш и си взимаш каквото ти трябва.Та ако парите не са проблем взимай iPhone.Ако търсиш нещо по-икономично-HTC Desire.Най-голямата грешка ще е да вземеш WM сега понеже Микрософт скоро ще пускат новата му версия и хич няма да си дават зор да поддържат апаратите със старата.
            Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

cveteca написа:
              Колеги говорите глупсоти.Всички опеацаионни системи бият WM по брой приложения.За иФон са към 300 000 а за Андроид около 100 000(може и повече).А да не говорим че за да си намериш приложение за WM трябва да си загубиш доста време в ровене из нета.При споментатите по-горе системи хората са си го измислили и са направили онлайн магазини със събрани всички приложения накуп.Просто влизаш и си взимаш каквото ти трябва.Та ако парите не са проблем взимай iPhone.Ако търсиш нещо по-икономично-HTC Desire.Най-голямата грешка ще е да вземеш WM сега понеже Микрософт скоро ще пускат новата му версия и хич няма да си дават зор да поддържат апаратите със старата.
              Донакъде си прав ,ама само донякъде.Приложения има.Виндоус 7 Мобайл ще се поддържа от ХД2 ,освен това Майкрософт в момента също изграждат маркет и ще имаш всичко накуп.Най-голямата грешка за мен е ИФон.Относно ХД2,задъжително си купи проотектор ако се спреш на него защото е особено чуплив при изтърване
              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
              I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
                cveteca написа:
                ....
                Донакъде си прав ,ама само донякъде.Приложения има.Виндоус 7 Мобайл ще се поддържа от ХД2 ,освен това Майкрософт в момента също изграждат маркет и ще имаш всичко накуп.Най-голямата грешка за мен е ИФон.Относно ХД2,задъжително си купи проотектор ако се спреш на него защото е особено чуплив при изтърване
                Но нали знаеш че близката една година Ун Мобиле 7 няма шанс да излезе.А HTC са доста бавни в ъпдейтите си,така че сложи още половин докато пунсат такъв за HD2.То дотогава човека може да реши да си купува пак телефон..."Приложения има" е много категорично казано.Влез в онлайн магазините на Епъл и Андорид и ми кажи колко приложения виждаш.Влиз после в този на Вин Мобиле.Сам ще се убедиш че Приложения има важи предимно за Епъл и Андорид :DП.С.-не разбирам защо е тази омраза на много хора към иФон?
                Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Аз си взех доста изгодно Samsung S8500 Wave от Глобул, около 560 лв. ми струваше. Операционната система е Bada - нова и все още няма достатъчно приложения за нея. Може само да се гадае дали ще получи по-широко разпространение. Най-кофтито е, че все още не мога да кача скайп, но обещават, че ще има скайп за Bada съвсем скоро. Освен това засега все още не е решен и проблема със субтитрите на български. Но за телефона мога да кажа само суперлативи!
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А трябва ли ти въобще телефон с някаква ОС? Ще използваш ли една купчина приложения?Ако използваш телефона само за бърборене и текстови съобщения, то си вземи обикновен такъв.

Коментар

Humppa написа:
                      А трябва ли ти въобще телефон с някаква ОС? Ще използваш ли една купчина приложения?Ако използваш телефона само за бърборене и текстови съобщения, то си вземи обикновен такъв.
                      Ако въпросът е към мен, отговорът е, че откакто преди година и половина си купих Nokia N95 8GB, вече не бих си купил телефон без ОС. И не ползвам цяла купчина приложения, а само няколко. От тези, които ползвам, до момента ми липсва само скайп . Мога да напиша цяла страница защо смятам Samsung Wave за най-добрия избор от умните телефони в момента, но от това едва ли някой се интересува.

Коментар

snake написа:
                        ... Мога да напиша цяла страница защо смятам Samsung Wave за най-добрия избор от умните телефони в момента, но от това едва ли някой се интересува.
                        E, аз се интересувам, защото честно казано никак не ме впечатлява...Имам S8000, но го ползвам само като слушалка + да снимам някой текст от време на време(става за това). Иначе с най-обикновена нокия 6303 се оправям перфектно с всякакви сайтове, пощата ми се проверя с 1-2цъквания. Просто нямам време да качвам/търся приложения. Единствено бих се навил да сменя Самсунга за нещо с ОС само за да си кача навигация, защото не всеки път нося Гармина.

Коментар

Колега вуичо ми е с такъв много доволен чертае на него разни матрици и тнт.аз имам предния модел и аз съм много доволен само с 1 дразнене относно телефона , че като ми званят и като го хвана да го обърна някои път или затварям или вдигам и се получава мн гадно според мен телефона е 6так само камерата за видеото му куца сичко друго е тупалка
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

В замунда има един "малък" торент с игри, програми и каквото се сетите. Размера на този торент е скромните 22GB На който му трябва, ключовите думи за търсене в замунда са: small windows mobileКато фен на моторола, те съветвам да погледнеш модела Milestone
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

vital написа:
                              snake написа:
                              ... Мога да напиша цяла страница защо смятам Samsung Wave за най-добрия избор от умните телефони в момента, но от това едва ли някой се интересува.
                              E, аз се интересувам, защото честно казано никак не ме впечатлява...Имам S8000, но го ползвам само като слушалка + да снимам някой текст от време на време(става за това)...
                              Аз говоря за S8500 Wave. Започвам да пиша за предимствата му, очаквайте скоро . Но предупреждавам, че наистина ще бъде дълго мнение .

Коментар

Working...
                              X