Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за НТС HD2 или за Windows Mobile 6.5 ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Луд на шарено се радвал.Ами кефи ме, работи си супер.Сигурно като мо омръзне ще го разкарам.Андроида е като МакОС - направен за тъпи американци
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес оставих слушалката в МOSТ за "ремонт".Дефектите са следните:http://forum.xda-developers.com/show...hp?t=5956553,4 и 5Уж имам връзки в сервиза , да видим колко време ще ме мотат.В мтел, откъдето е купуван телефона споменаха около 10-15 дни и веднага им обърнах гръб
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Днес оставих слушалката в МOSТ за "ремонт".Дефектите са следните:http://forum.xda-developers.com/show...hp?t=5956553,4 и 5Уж имам връзки в сервиза , да видим колко време ще ме мотат.В мтел, откъдето е купуван телефона споменаха около 10-15 дни и веднага им обърнах гръб
        Малеее,ама ти кой телефон си си взел?В подписа си писал андроид пък линка ти води към HD 2 който е с тая тояга Вин 6 за ...
        Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

E точно HD2 ползвам, но с андроид.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            E точно HD2 ползвам, но с андроид.
            Опасна комбинация .Мислех че ХД2 е лош телефон,но това ми е предубеждение заради ОС-то му.С андроид обаче нямам представа как се държи.Съдейки обаче от по-горният ти пост,май не е много по-добре....
            Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Перфектен е с Андроид.Аз ибрах него пред Desire заради по-големия телевизор.Е вярно сега има Desire HD, но тогава нямаше.А на HD2 кеф ти WinMo, кеф ти Андроид, кеф ти WP7, кеф ти и Убунту
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Брависимо на МОСТ, за 1 ден ми смениха тъч-а
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

http://www.xda-developers.com/androi...ngerbread/Да видим кой нативен андрoид ще подкара 2.3 толкова скоро :mrgeeen:
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От 30.12 миналата година, който иска може да махне бъгавия ВинМо и да си сложи нейтив андроид на НАНД-а :Dhttp://android.hd2roms.com/
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много батерия яде тоя андроид д#@а
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Моя е все се зарежда, но като цяло с НАНД-а се подобряват нещата.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги какво се оплаквате от Андроида, че ядял батерия. Моя държи 4-5 дена при нормална употреба... преди съм ползвал и симбиън и win mobile телефони, хем със значително по малко хардуер и ядяха значително повече батерията. Пък и в крайна сметка, почти всичко е безплатно, всичко се инсталира елементарно... няма нужда от разни сертифицирания, краквания и т.н. пък и съм с froyo и си инсталирам програмки на картата, нямам нужда от руут. Вече одъртях за подобни занимавки и Андроида ми пасва чудесно
                          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Един приятел не харесва Андроида, защото давал прекалено много опции

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

noriaga написа:
                              Колеги какво се оплаквате от Андроида, че ядял батерия. Моя държи 4-5 дена при нормална употреба... преди съм ползвал и симбиън и win mobile телефони, хем със значително по малко хардуер и ядяха значително повече батерията. Пък и в крайна сметка, почти всичко е безплатно, всичко се инсталира елементарно... няма нужда от разни сертифицирания, краквания и т.н. пък и съм с froyo и си инсталирам програмки на картата, нямам нужда от руут. Вече одъртях за подобни занимавки и Андроида ми пасва чудесно
                              Незнам как я прави тая магия твоя телефон,но моя всеки ден е на зарядното вечерта.С доста говорене и GPS-a едвам един ден изкарвам.. (Desire) И не съм само аз,доста са хората които ме убедиха,че това е нормално..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

За Desire - пробва ли батери трика ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X