Другата седмица ще пътувам към Халкидики. Обаче няколко дни преди това ще бъда в Родопите-Батак, Доспат и околността. Затова мисля да мина през ГКПП "Илинден", от там към Кавала и до Халкидики. Но не съм пътувал по този път никога. Така че искам съвет дали да пътувам така или да си мина през Кулата и по стандартния път покрай Солун. Надявам се, че има хора, пътували към Кавала и ще кажат какво е положението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване към Гърция
Collapse
X
-
През "Илинден" - много е спокойно, пътя е ху6ав, на границата я има 1-2 коли, я не.kluchar: той ще тръгва след една седмица, така че няма да има про6леми.И аз тръгвам за Гърция тогава, ама не съм решил къде точно.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Супер, сега съм по-спокоен. Ще мина през Илинден, а щом и пътят е живописан е много добре, обичам такива, а не магистрали и главни пътища.Имам уредено място за почивка вече, може и да е силният сезон, но има много свободни места на Касандра и Ситония. Явно тази година не им е силен сезонът в Гърция.
Коментар
-
Re: Пътуване към Гърция
cheruna написа:Другата седмица ще пътувам към Халкидики. Обаче няколко дни преди това ще бъда в Родопите-Батак, Доспат и околността. Затова мисля да мина през ГКПП "Илинден", от там към Кавала и до Халкидики. Но не съм пътувал по този път никога. Така че искам съвет дали да пътувам така или да си мина през Кулата и по стандартния път покрай Солун. Надявам се, че има хора, пътували към Кавала и ще кажат какво е положението.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ми да ама по миналата седмица имаше много хора и не можахме да намерим места за спане и по други места сме ходили ама на Аспоравалта е по близо
Коментар
-
cheruna написа:Супер, сега съм по-спокоен. Ще мина през Илинден, а щом и пътят е живописан е много добре, обичам такива, а не магистрали и главни пътища.Имам уредено място за почивка вече, може и да е силният сезон, но има много свободни места на Касандра и Ситония. Явно тази година не им е силен сезонът в Гърция.
Коментар
-
Който още не решил къде да ходи в Гърция, да заповяда тук - www.thalattacamp.gr/uploads/sos/_SAV5347.JPGНа върха на Ситония се намира и е рай. За бунгалата сигурно няма да има място, но ако сте с палатка, местата са достатъчно. Аз след четири дни ще съм на басейнчето от снимката :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Много до6ре изглежда. Имаш ли представа о6аче дали на6лизо има хотел, някакси не ми се тръгва с жена и дете напалатка. Гледах в Google Earth ама май в околността са все къмпинги.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Много до6ре изглежда. Имаш ли представа о6аче дали на6лизо има хотел, някакси не ми се тръгва с жена и дете напалатка. Гледах в Google Earth ама май в околността са все къмпинги.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар