Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Рено Лагуна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за Рено Лагуна?

Колеги, може ли да споделите мнения, наблюдения, нещо прочетено някъде или с две думи повечко информация за дизеловите лагуни 2.2 от 96-99 г.?Как са като вървеж, като разход на гориво и цени за части?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Виж темата на колегата snake. Но тя пък е за Лагуна2.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%E3%F3%ED%E0

Коментар

Принципно имам добри впечатления от тези лагунир но мога да ти споделя преки впечатления от съвсем скоро, когато един приятел закъса на Несебър с дизелова лагуна. Изведнъж спря да пали и по цял Несебър никои не разбра какво и е. Чак след като я върнаха в София установиха, че е нафтовата помпа. От 2 седмици търсят такава, като се оказа, че има разлика между помпите слагани на този модел и още не са намерили. Иначе струва около 200лв и за да се смени са му разкачили почти целия двигател. Това са ми впечатленията от дизеловите лагуни
      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Да, при френските частите са мале мале. Какво имало на поточната линия, това слагали. Иначе Лагуна 2 е доста добър автомобил. Конфортен. Не му е слаба ходовата част, както някой ще каже.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Прочетох доста негативи за лагуна 1 и за лагуна 2. На вид са добри, но като надеждност куцат.
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Тази година на морето ми направи впечатление, че има много лагуна 2 - и български, и чужди. Много красива кола на сравнително ниска цена - 2002-2003 г. до 6000-6500 лв. Явно си има причина тези коли по на 7-8 години да им паднат толкова главоломно цените. Лагуна 2 дизел преди 2-3 години се продаваше 12-13 000 лв. Имам познат таксиджия, той вкара може би първата такава лагуна в града за 13 000 лв. Но пък е много доволен от нея.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Тази година на морето ми направи впечатление, че има много лагуна 2 - и български, и чужди. Много красива кола на сравнително ниска цена - 2002-2003 г. до 6000-6500 лв. Явно си има причина тези коли по на 7-8 години да им паднат толкова главоломно цените. Лагуна 2 дизел преди 2-3 години се продаваше 12-13 000 лв. Имам познат таксиджия, той вкара може би първата такава лагуна в града за 13 000 лв. Но пък е много доволен от нея.
              И на мен точно това ми направи впечатление и точно за това питам!
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Бягай далече , :D това като почне да се чупи е по зле от фиатките А след 2-рата година и за продаване не стават само за подаряване .
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Стой далече от марка чиято емблема е женски полов орган :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                  Brava1.4SX

Коментар

E тва е, yuliyancho ти го каза. Според мен Мареата само превъзхожда Лагуна I.
                    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Имам колега с Лагуна 2. Има я от година - взел я за 7000 някъде, с всички възможни екстри.Но отвътре не е много запазена - кожения салон бая изтъркан, счупени бутони, ала-бала.Возия - много приятна, широчко си е вътре.Разход - не голям. Екстрите наистина са впечатляващи като брой.И аз изчетох бая неща за тия Лагуни, че ми харесват и на мен.Ама имат наистина доста слаби места - но ако имаш късмет няма да имаш проблем. Общо взето като покупка на кола 2-ра ръка - ако имаш късмет ще си доволен, ако не - мъка...
                      Браво 1.6 16v 1996
                      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Обичайните болежки за бензинките-горят им бубините.Дано да попаднеш на читава.Мен специално ми харесват!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Лагуна 2,2 дизел не е лош избор!До колкото си спомням,мотора е така наречения "чист дизел"-няма турбина,мощността му е добра~94-98к.с,В.М. също-двигателя не се товари много.....останалото е известно-ако е поддържана-вземай.
                          MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                          ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

И в тая тема да се повторя - аз лично, не познавам човек с Лагуна, който да не е правил или сменял скоростна кутия. Може да е случайност, но е факт.Иначе са красиви, с много екстри - като всички френски коли. Но аз лично не бих си взел Рено.

Коментар

Working...
                            X