Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фитнес мания?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mescalin написа:
    "По-добре тъп и здрав от колкото само тъп" , но майтапа на страна. Аз близо 2 години посещавам една заличка в кв. Лагера, верно е малка но пък всички се познаваме и се тренира по- лесно.Шефа е професионален състезател по трибой (Филип Ганков) и дава добри съвети.
    Можеш ли да ми дадеш малко инфо за тази зала? Каде по точно се намира и колко се плаща?
    Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

NGD написа:
      Mescalin написа:
      "По-добре тъп и здрав от колкото само тъп" , но майтапа на страна. Аз близо 2 години посещавам една заличка в кв. Лагера, верно е малка но пък всички се познаваме и се тренира по- лесно.Шефа е професионален състезател по трибой (Филип Ганков) и дава добри съвети.
      Можеш ли да ми дадеш малко инфо за тази зала? Каде по точно се намира и колко се плаща?
      еднократно е 3лв. , фитнес + сауна - 6 лв., ако си вземеш карта , според зависи за колко посещения има и отстъпки.
      Fiat Stilo JTD ....sold
      Volvo C 70 ....

Коментар

Не ходя на фитнес, а го практикувам от 1980г когато бях на 16. От тогава не съм прекъсвал, а залата е най-добрата, при Ким. Който не я знае може само да съжалява.
        Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

Хехехе, естествено, че там е най-добре. И аз само там ходя, даже днес бях там, но като съм в София през седмицата...
          Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

duw2 написа:
            Не ходя на фитнес, а го практикувам от 1980г когато бях на 16. От тогава не съм прекъсвал, а залата е най-добрата, при Ким. Който не я знае може само да съжалява.
            и аз до преди 1 година ходех все в "Muscle Art", но направиха "Авангард" която ми е по близо и вче съм там.
            Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
            Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

селото се оказа точно в града

Коментар

$ abarth $ написа:
                спамер Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Fiat Stilo JTD ....sold
                Volvo C 70 ....

Коментар

Аз потренирвам във Флайс... не че е много хубаво там, просто Надежда е адски беден откъм фитнес зали квартал. По-лошото е, че откак сериозно се хванах да работя все по-малко време ми остава за тренировки
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Mescalin написа:
                    $ abarth $ написа:
                    спамер Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                    кажи,маина
                    селото се оказа точно в града

Коментар

Working...
                    X