Има ли запалени по фитнеса и фиатите заедно? :D Нека в тази тема да обменим малко опит и знание по въпроса. Може да споделите кой къде тренира, в коя зала, кой град и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фитнес мания?
Collapse
X
-
wwweb
)) тая година май станаха 6 годинките от както тренирам ... накупил съм си уреди вкъщи и блъскам всеки ден ...
-
NGD написа:Аз съм тренирал 2 години с една прекъсване между тях, но от 2 месеца пак съм се амбицирал нещо Ама много пълни залите и то основно с деца който хал хабер си нямат какво правят и само сноват нагоре-надолу :D
Коментар
-
wwweb
Аз във фитнес не съм стъпвал никога, просто не ми се е налагало ... ей от тук си накупих всичко:http://www.nikisport.dir.bg/dinamic.phpдеца който хал хабер си нямат какво правятmuf_bi4 написа:по добре е да сноват из фитнеса отколкото по кръчми и кафета,да дърпат цигарите и да пълнят тарбухите
Коментар
-
wwweb
NGD написа:хаха така е, ама лошото е, че като не им се обяснява какво и как да правят и най-много да се потрошат, аз лично на няколко пати съм им махал лоста от гърлото на лежаката, като интруктура е на 2м от ситуацията и седи и гледа "умно"
Коментар
-
Около 2 години съм тренирал.. от половин не съм стъпвал в зала.. но ще гледам да се върна.. но сега покрай редовните мачове от лигата нямам време за тренировки!А за децата.. това да стоят в залите си е направо опасно.. защото го правят за да имат големи мускули (не заради спорта) и като добавим липсата на акъл (особено в детските и пубертетксите години) се получава като резултат тровене с едни хапчета, инжекции, и са близо до наркоманията поради психическата зависимост към тези медикаменти... Тея дето са тренирали знаят за какво говоря..Освен това в много от елитните зали недопускат малчогани под 14 години... тъй като физиката не им е годна за сериозни физически натоварвания без специализиран контрол (специалист/треньор)...По-добре децата да ходят да гонят топката... пък като пораснат и разберат кое-как става и осъзнаят, че мускули се прави с акъл, а не със стероиди тогава да стъпват в залите...http://bb-team.orgFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Брей, софиянци ли са най-мързеливи?! Никой ли не ходи на фитнес?Аз не съм от най-запалените - в смисъл, че ходя 2 пъти седмично и не толкова да правя мускули, колкото за стягане и поддържане на някаква форма (вкл. тегло). Ама затова пък съм редовен - всяка сряда и неделя. Ходя в един фитнес в Лозенец - много е добър - нови уреди, чистота, умерено посещение. Ако някой се интересува, да казва - ще му обясня къде се намира. А пък, ако някой препоръча някой подобен фитнес в центъра, ще съм благодарен да сподели (че в сряда ми е малко далечко от офиса).Опа, пардон perlsite, видях, че междувременно си писал...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
NGD написа:Ами аз съм от Пловдив, но уча в София и през седмицата ходя там да тренирам. Тази седмица бях в Фитнес Славия - много е яко там. А този фитнес в Лозенец да не е на Св. Наум на най-високото и е под нивото на пътя? Ако е този - колко се плаща на тренировка?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Здравейте,като се сетя и като имам време ходя в плувния комплекс "Спартак’ - има една малка зала. Почти никакви хора. Не е кой знае какво като уреди -- две лежанки, лежанка с наклон, два скрипеца, уред за гърди, уред за крака, има доста ръчни щанги (дъмбели ). На мен ми харесва. Иначе знам две други зали -- едната в кв. Банишора - това е бившата баня, има уреди, пътечка за бягане, степер, велоергометър (май така му се вика на това); другата е супер-мега-свръх лъскава и се намира в кв. Стрелбище, на ул. "Хайдушка гора". 8 (!) лв. е еднократното посещение, но има и карти. Р
Коментар
-
"По-добре тъп и здрав от колкото само тъп" , но майтапа на страна. Аз близо 2 години посещавам една заличка в кв. Лагера, верно е малка но пък всички се познаваме и се тренира по- лесно.Шефа е професионален състезател по трибой (Филип Ганков) и дава добри съвети.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар