имам фиат пунто тд и искам дамо сложа спортни колани но седалките са си оригинални.щесам много благодарен ако ниакои знае дали ще имам проблем с кат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортните колани и проблем с кат
Collapse
X
-
Колега един приятел е със спортни колани , само му се направиха на интересни 1 път и това беши няма какво да ти кажат с колан ли си с колан си даже и са по сигурни от нормалните колани . Ако искаш не си махай заводцките за да ти е по сигурно да им кажиш че си имаш и стандартен колан , а като сложиш да покажиш снимки .Мен лично не ми харесва на нормална седалка и спортен колан .Ама ти си знаеш .ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:... даже и са по сигурни от нормалните колани . ...
Коментар
-
Immortal написа:Това никак не е вярно. Заводските колани, освен че са колани, имат и пиропатрон, който се задейства заедно с еърбега и обтяга колана като те залепя на облегалката (изпитано от брат ми съвсем наскоро )== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Humppa
-
Immortal написа:..."Спортните" колани могат да са по-сигурни само ако са поставени заводско или се направят както трябва от специалист. В противен случай никак не са по-сигурни. Само са по-голяма гъзария - нещо, на което не бих разчитал аз лично.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз също мисля че няма кой да ти направи акт или да се заяде с теб за това че си със спортни колани вачното е да ги имаш и да ги поставяш като си спомня на жигулката и москвича как висяха ми те бяха по опасни от колкото да съм без колантака че мисля че няма да имаш проблемиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Immortal написа:Grisha_bravo написа:... даже и са по сигурни от нормалните колани . ...ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Да пиропатрона е там за да обтяга, но спортните колани са си достатъчно обтегнати и без това! Обаче като се затегнеш и не можеш да се стигнеш нищо по-далече от 1 ръка! За това и нормалните колани са свободни! Ако имаш седалка и ако са сложени правилно са по сигурни 100%, но трябва да си вземеш и резачки за колани щото ако се преобърнеш няма да може да излезеш от колата! Но на обикновенна седалка просто нямат смисъл!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар