Снимки ще приложа малко по-късно, че сега ще обикалям автоморгите и ако не намеря ....Става дума за легенче за обратна нафта, щуцера е чупен на около 6-7мм височина.Трябва да е:- да е топло устойчиво, предполагам нафтата се нагорещява доста- ще минава гориво през него, няма високо налягане- предполагам да е лепилото или каквото е там да е меко/гъвкаво.p.s. - eто еперска снимка на контейнера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво да залепя счупен щуцер ?
Collapse
X
-
А това дето го лепихте и му правихте резба може ли да се разглобява пак.Отивай при тоя твоят майцтор да ти нареже вътрешна резбичка в счупеният щуцер. Взимаш един болт (шпилка) със същата резба и му правите проходен отвор. Мотаете тефлон, ако не стане с тефлон , слагате някви сложни лепила.Щом ти е счупено на 6 7 мм , и има поне 2 3 мм стена би трябвало да има поне 8 - 10 мм резба да се навие.Или поне аз така си го представям.Качи някоя снимка да видим за кво става въпрос.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Може снимката да лъже, но според мен тази тръбичка е много дълга, поне 2 пъти по дълга от колкото е бил щуцера. От там много по голямо усукване в основата.Не знам каква е ролята на този леген, но не може ли да бъде заменен от обикновен тройник или четворник за да се навържат всички тръбички излизащи и влизащи от него. Според мен играе толя на някъкъв временен резервоар на гориво ама знае ли човек.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
emzo написа:Освен да го строша утре и да видя, какво има вътре, защото ще поръчам нов, ама то има едно 20ина дни доставка, а колата не може да се движи така ...Пък утре как да ида на фиат сбирка с голф тдиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар