Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОФИЦИАЛНА АНКЕТА ЗА РАЗХОД НА ГОРИВО НА ФИАТ ПУНТО
Collapse
X
-
eee сериозно ли прави 12 при перфектно тех. състояние това gt пунто шокиран съм не е ли 1.2 този модел gt ако гори 12 това 1.2 аз ще си купя форд сиера бе колега поне да знам че имам баница 2.2 150к.с. пък даже и за 2000-2500лв . ако това което казвах е реално е .ати .икията е този двигател
Коментар
-
punto94 написа:eee сериозно ли прави 12 при перфектно тех. състояние това gt пунто шокиран съм не е ли 1.2 този модел gt ако гори 12 това 1.2 аз ще си купя форд сиера бе колега поне да знам че имам баница 2.2 150к.с. пък даже и за 2000-2500лв . ако това което казвах е реално е .ати .икията е този двигателVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колега поразрови за това Пунто има доста писано във форума. Май беше над 300 к.с.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
колеги съгласен съм вероятно е 330 пък може и 350....к.с обаче колко км. ще измине с тези си модификации ..не че съм против тунинга или подобренията но ако беше за това те в завода ще ги вадят такива зверове ....просто заводското не се пипа лично мнение ..учудва ме само че му харчи 13-15 / 100 в града защото алфата на баща ми 2.0 прави 15 градско като я натиснеш ..за това пунто то си е мечта :D колега продаваш ли го ???? p.s Ще се грижа за него а с какъв бензин се кара между другото ?
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Колега, сериозно ли по книга го дават градско за Пунто ГТ 1,1 разход 12 л ???ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Пунто ГТ без никакви подобрения съвсем заводско градско в последно време ми дава около 10 с нормално каране , под нормално каране нямам предвид на 5та с 70км/ч и най-много до 3000 оборота ами където както дойде Изключително приятно изненадан съм от този разход , но е мн относително, зимата си харчеше спокойно около 12 . А и като го карам на по-малки разстояния пак стига до към 12 , но като цяло за такъв автомобил съм мн доволен от разхода . На извънградско до Пловдив със скорост 120-130 ми дава около 6,5 .Слагайте си коланите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар