Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ОФИЦИАЛНА АНКЕТА ЗА РАЗХОД НА ГОРИВО НА ФИАТ ПУНТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОФИЦИАЛНА АНКЕТА ЗА РАЗХОД НА ГОРИВО НА ФИАТ ПУНТО

7/100 1.1 при умерено каране в пловдив

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Гласувах за 12-.....л./100км./ вече ще влиза в бокса за ремонт / , но нещо не ме кефи отговора , защото на Пунто ГТ му дават 12 в града , но се постига при кротко каране ...а извън населени места разхода е от 6 до .... в зависимост от натискането ....Та защо трябва да влиза за ремонт ?

Коментар

Аз май вече писах някъде за разхода, ама щом трябва пак ще напиша - 7л./100км. градско в София

Коментар

eee сериозно ли прави 12 при перфектно тех. състояние това gt пунто шокиран съм не е ли 1.2 този модел gt ако гори 12 това 1.2 аз ще си купя форд сиера бе колега поне да знам че имам баница 2.2 150к.с. пък даже и за 2000-2500лв . ако това което казвах е реално е .ати .икията е този двигател

Коментар

punto94 написа:
            eee сериозно ли прави 12 при перфектно тех. състояние това gt пунто шокиран съм не е ли 1.2 този модел gt ако гори 12 това 1.2 аз ще си купя форд сиера бе колега поне да знам че имам баница 2.2 150к.с. пък даже и за 2000-2500лв . ако това което казвах е реално е .ати .икията е този двигател
            Колега поразрови за това Пунто има доста писано във форума. Май беше над 300 к.с.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Колега поразрови за това Пунто има доста писано във форума. Май беше над 300 к.с.
              Доколкото знам Пунтото е 1.4 Турбо и е към 330 кончета :D
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

9л./100км.

Коментар

колеги съгласен съм вероятно е 330 пък може и 350....к.с обаче колко км. ще измине с тези си модификации ..не че съм против тунинга или подобренията но ако беше за това те в завода ще ги вадят такива зверове ....просто заводското не се пипа лично мнение ..учудва ме само че му харчи 13-15 / 100 в града защото алфата на баща ми 2.0 прави 15 градско като я натиснеш ..за това пунто то си е мечта :D колега продаваш ли го ???? p.s Ще се грижа за него а с какъв бензин се кара между другото ?

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Пунто 1.2 елх 75 коня ми харчи около 10 в София!Не е ли малко множко според вас?И евентуално какво да направя за да снижа разхода.Вече махнах катализатора....
                    FIAT Punto ELX 1.2 75

Коментар

Колега, сериозно ли по книга го дават градско за Пунто ГТ 1,1 разход 12 л ???

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                        Не е 1.1 ами е 1.4 по книга го дават 8 смесено!Обаче на мен мойто ми дава последно време около 18 на 100-мисля че е добре-доволен съм :D

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                          PUNTO GT 1.1 Пич пунто GT e с мотор 1.4 Turbo i.e. 133hp
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Пунто ГТ без никакви подобрения съвсем заводско градско в последно време ми дава около 10 с нормално каране , под нормално каране нямам предвид на 5та с 70км/ч и най-много до 3000 оборота ами където както дойде Изключително приятно изненадан съм от този разход , но е мн относително, зимата си харчеше спокойно около 12 . А и като го карам на по-малки разстояния пак стига до към 12 , но като цяло за такъв автомобил съм мн доволен от разхода . На извънградско до Пловдив със скорост 120-130 ми дава около 6,5 .
                            Слагайте си коланите

Коментар

Working...
                            X