Вчера бях командировка в Сливен. За първи път стъпвам в този град. Улица Цар Симеон при кооперативния пазар и улиците в съседство просто нямат настилка. Предполагам, че е реконструирана канализацията и е необходимо технологично време за да слегне насипа преди асфалтиране. Но проблема е друг - защо не са обезопасени канализационните шахти по тези улици. На места имаше открити шахти без капаци, а където бяха покрити, "капака" им беше парче шперплат. Трябва ли някой да пострада за да се вземат мерки и да се обезопасят тези шахти до асфалтирането на улиците. Колеги от Сливен как търпите това?? Аз макар и да не съм жител на Сливен, се замислих дали да не пусна жалба в общината, но за съжаление нямах време за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сливен - опасни канализационни шахти
Collapse
X
-
ами за съжаление положението около центъра ни е такова и просто не минавам от там. жалба едва ли ще има смисъл при положение че не е ясно кои в момента изпълнява функциите на кмет. а ремонта и подмяната на канализациите започна една фирма а наи вероятно ще я завърши някоя друга при следващия кмет и още куп въпроси без отговор.
Реклама
Collapse
Коментар