Колеги,обръщам се към тези които имат повече железни наклонности с въпроса:Харесва ли Ви новият албум на Групата,тъй като Аз го приемам малко със смесени чувства!Дано след Н-тото слушане ми хареса още повече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
iron maiden 2010 Мнения и отзиви!
Collapse
X
-
Явор Митев
Махни линка, против правилата на форума е.Иначе току що слизам от колата и точно него слушах. За мен албума е изключителен. Особенно "Coming Home"... Не са изневерили на стила си и според мен са се кефили, докато са записвали, а не като голяма част от другите стари пушки, които по-скоро изкараха комерсиални албуми, отколкото от душа.
-
Наистина си прав!Мисля парчето си заслужава и всичко е моментно състояние и се надявам този линк да не е в разрез с правилата и да е като поздрав за всички отворили темата: http://www.youtube.com/watch?v=eA2gNURIbFcFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Явор Митев
popara801 написа:Наистина си прав!Мисля парчето си заслужава и всичко е моментно състояние и се надявам този линк да не е в разрез с правилата и да е като поздрав за всички отворили темата: http://www.youtube.com/watch?v=eA2gNURIbFc
Коментар
-
Митак,нека ти благодаря за темата която си пуснал. Хубаво е да се изкаже мнение по въпроса относно по-твърдата музика. Бих казал Маiden си е Maiden,макар и като доста други утвърдени групи да е "видна" разликата им в звученето и в самата им музика като цяло. Реално погледнато един вокал както без групата си не може, така и групата без вокал не може. Брус Дикенсън си остава характерна черта за музиката си и Iron Maiden. Както във всеки нов албум така и в албумът - "The final frontier" ,се засяга дадено нещо от живота или от действителнотта, или от миналото което да е възпято в песните им. Но в крайна сметка феновете са за това,да подкрепят любимата си банда и да се наслаждават на хубавата музика!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ls1 написа:Изумен съм колко изтощен звучи гласа на Дикинсън. На моменти просто няма грам мощ, представям си как би изпял тези песни преди 20 години, с колко мощ и енергия. А сега имам чувството че се дави в музиката. Не знам от микс ли от какво, но целия албум ми звучи изключително беззъб.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Humppa
Уф, сега ще го изтегля. От няколко години насам съм се дистанцирал от слушане на музика. Не остава време. Не знам кои групи пускат нови албуми, съответно повечето от тях не ги слушам... Което е жалко. За сметка на това се старая поне по концертите да ходяСега ще дръпна новият мейдън
Благодаря на автора за темата!
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар