Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пасат Б5 с/у Либра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е най-якият и добър завършек на темата.Хем си взе Либра,хем и дизел,по голям обрат в желанията на човек не съм виждал,ама пък и в това перфектно състояние,в което е либрата си е срамота да предпочетеш нещо на ВАГ групата пред нея.Пък и кажи имали разлика във возията,спрямо тази на пасатора? :D .А най-накрая честито и от мен и само да те радва и то дълги години
    FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

и от мен честито! и подкрепям с две ръце, че взе дизелака!
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Честито и от мен! Да я караш със здраве и безаварийно!
        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

абе мани я тая газ.ако е хубаво с нея ще правят колите газови , а не дизел и бензин.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Аз търсех Либра около 6 месеца неуспешно.Направо ти завиждам.
            Стило Комби 1,9 multijet

Коментар

ам и аз търсих други няколко месеца. тази я взех основно заради състоянието, вида на горивото остана на второ място, ама май върви добре)
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито, със здраве да си я караш. Страхотна кола, със страхотен двигател . И най-важното, купена от сигурен човек. Интересно ми е, каква ще е следващата кола на ВО. Thesis може би Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ?
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Честито и от мен колега, милиони километри само радост ти желая, без тревоги :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

благодаря. днес й направих следващите 450 км. а за возията между пасат и либра, пасата вози по-комфортно
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честито А за Пасата е нормално да вози по-конфортно - по-тежък е и има един чувал носачи . По-скоро сравнение може да се прави с 166 .
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ще избера Либрата!

Коментар

Скоро наближава 1 година с Либрата. Не съм я карал много, защото имам и друга кола, досега съм минал 17 000 км и тъкмо направих 2рата смяна на масло. Колата не се е чупила, че да ме остави, дори на -20 и нещо си палеше идеално от първия път с едно подгряване. И понеже преди малко се измъчих със същия пасат, за който съм питал, реших да си отговоря сам на въпроса отпреди години:- пасата вози по-добре, по-меко минава през неравности- скоростта в него се усеща малко по-малко- седи стабилно на пътя, не мога да кажа дали е по-добре от либрата за момента, защото имам проблем със задното окачване на либрата и не е коректно да ги сравняваме- по-шумно е в купето му, но пък двигателя е по-тих, също и вибрациите са по-малко вътре- вътре отзад е по-широк и то доста, отпред е една идея по-широк от либрока- по-маневрен е от либратаДотук с плюсчетата му:- в сравнение с прочутия им 1,9 тди 110 коня, либрата е като самолет- харчи повече от либрата ми при моето каране /около 0,5 литра извънградско повече даде по същия маршрут, който минавам с либрата/- пали и гасне с много вибрации, по-скоро с удар направо. - управлението на либрата ми е по-приятно, говоря конкретно за усещането във волана- либрата има много добро управление, нито е леко, нито е прекалено директно, чудесна чуствителност и реакция при висока скорост за либрата, пасата е малко по-индиректенМакар като бройка Либрата да има по-малко предимства, в никакъв случай не бих предпочел пасата вече. Здравина не мога да коментирам, защото не поддържам аз пасата.
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Само ми позволи да изкажа мнението си.С това не съм съгласен:- по-шумно е в купето му, но пък двигателя е по-тих, също и вибрациите са по-малко вътре Още като се запознах с Емо, разбрах че има някакъв проблем с вибрациите в Либра. Аджеба аз нищо не усещам когато колата работи на място или пък още повече в движение.За справка -> Емо.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Само ми позволи да изкажа мнението си.С това не съм съгласен:- по-шумно е в купето му, но пък двигателя е по-тих, също и вибрациите са по-малко вътре Още като се запознах с Емо, разбрах че има някакъв проблем с вибрациите в Либра. Аджеба аз нищо не усещам когато колата работи на място или пък още повече в движение.За справка -> Емо.
                              както казах, в движение либрата е по-тиха, просто защото има много по-добра шумоизолация. Но на място либрока ми е голяма тракалка. И все пак хем е субективно, хем много зависи от състоянието на колите това, ако едната е разхлопани пластмаси, ясно, че вътре ще има много вибрации
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Нормално е Либрата на колегата tyson да е по-тиха от към работа . При 2.4 jtd 140 маслената помпа е друга и вече не трака като старата . Старата се чува доста , особено когато загрее маслото . Самата верига си е добре и нищо няма да ѝ стане , просто с времето успокоителите , които я държат опъната , се износват леко и се получава този звук . При 2.4 140 вече материала е по-здрав . Също така 2.4 140 няма балансиращ вал , който на теория трябва да обира вибрациите , но на практика двигателя звучи по-тих и балансиран . При старото 2.4 ако се заслушате може да се чуе балансиращия вал , особено на клипче си личи . Естествено има варианти и за демферна шайба или някой тампон по мотора . Но при нас има от всички варианти на JTD моторите и просто 2.4 136 си е по-шумен и с повече вибрации , което не го прави никак лош мотор .
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X