Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към рибарите от София, а и не само...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към рибарите от София, а и не само...

Колеги, къде ходите за риба в околностите на София? Защото аз съм фен, но в София едва предната седмица се престраших - отидох на Суходол 5лв на въдица и рибата без пари, ми то как иначе като такава нямаше , пълно капо, е ако не броим едно маломерно костурче Та като по опитни дайте съвет каде, какво и как ловите
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Предлагам да си основем подклуб "Риболовец".... :D ...аз също съм върл фен на въдицата, но тук в София няма с кого да ходя. Нека пишат тук всички рибари и можем да си организираме подобни излети......за местата не съм на ясно, но с огромно удоволствие бих се впуснал в подобно развлечение...но не и сам....

Коментар

Логан написа:
      Предлагам да си основем подклуб "Риболовец".... :D ...аз също съм върл фен на въдицата, но тук в София няма с кого да ходя. Нека пишат тук всички рибари и можем да си организираме подобни излети......за местата не съм на ясно, но с огромно удоволствие бих се впуснал в подобно развлечение...но не и сам....
      Аз съм твърдо за Дайте да се преброим и по опитните да предложат каде може да се иде на първо време някоя събота или неделя а по натам и с преспиване БТВ някой може да пробва на Копринка да каже как е
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

http://forum.nariba.com/ е те тука в тва форумче могат да се научат интересни нещица а и актуална информация къде кълве рибока благодарение на инфото от него съм имал някои добри излети
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Напълно съм "за" А има и още един форум-fishing-mаnia.com,откъдето също могат да се прочетат любопитни неща.
          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
            Напълно съм "за" А има и още един форум-fishing-mаnia.com,откъдето също могат да се прочетат любопитни неща.
            верно и той е готин ама ми се струва за по напреднали така да се каже
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ами аз съм от Пловдив и ходя предимно в този регион, в последно време остновно на яз.Плясъчник и излиза доста добър костур. Но пък съм студент в София през седмицата съм там, та ако решите да се организираме да ходим около софииско и аз съм с вас.Но само да вметна, че по държавните водоеми риболовът се забранява от 1ви Май до 15ти Юни!
              Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Да,така е,но всички баластриери,Панчарево и др. са разрешени
                Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

NGD написа:
                  Ами аз съм от Пловдив и ходя предимно в този регион, в последно време остновно на яз.Плясъчник и излиза доста добър костур. Но пък съм студент в София през седмицата съм там, та ако решите да се организираме да ходим около софииско и аз съм с вас.Но само да вметна, че по държавните водоеми риболовът се забранява от 1ви Май до 15ти Юни!
                  каолега кога за последно ходи на пясъка и какъв беше рлезултата ако не е тайна
                  UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Ами преди 2 седмици някаде и излезе малко костур. Иначе на края на миналата година ходихме всяка неделя и вадихме доста, но с лодка на 15-20м от брега, там излиза най-много. Миналия ден стегнахме лодката и Събота или Неделя ще я пробваме пак там.
                    Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Колеги, а знаете ли къде може да се отиде сега около гр. Елена за риба. Налага ми се да ходя там и ако има къде да се отиде няма да пропусна

Коментар

здравейте пичове аз много обичам да ходя за риба има тук край Търново две три места кадето ходим за риба на едното се плаща 3лв. на кг а на другото 3лв. на въдица повече се лови Шаран и по едра каракуда дори ходя и вечер когато сам свободен чао и Наслука

Коментар

Не, че искам да се хваля, но в събота успях да открия сезона хванах едно шаранче 1,8 кг на Белопопци, беше много вкусно Има ли мераклии за тоя уикенд да отидем някъде?
                          FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
                          X