Колеги, къде ходите за риба в околностите на София? Защото аз съм фен, но в София едва предната седмица се престраших - отидох на Суходол 5лв на въдица и рибата без пари, ми то как иначе като такава нямаше , пълно капо, е ако не броим едно маломерно костурче Та като по опитни дайте съвет каде, какво и как ловите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към рибарите от София, а и не само...
Collapse
X
-
Логан
Предлагам да си основем подклуб "Риболовец".... :D ...аз също съм върл фен на въдицата, но тук в София няма с кого да ходя. Нека пишат тук всички рибари и можем да си организираме подобни излети......за местата не съм на ясно, но с огромно удоволствие бих се впуснал в подобно развлечение...но не и сам....
-
Логан написа:Предлагам да си основем подклуб "Риболовец".... :D ...аз също съм върл фен на въдицата, но тук в София няма с кого да ходя. Нека пишат тук всички рибари и можем да си организираме подобни излети......за местата не съм на ясно, но с огромно удоволствие бих се впуснал в подобно развлечение...но не и сам....FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
http://forum.nariba.com/ е те тука в тва форумче могат да се научат интересни нещица а и актуална информация къде кълве рибока благодарение на инфото от него съм имал някои добри излетиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Ами аз съм от Пловдив и ходя предимно в този регион, в последно време остновно на яз.Плясъчник и излиза доста добър костур. Но пък съм студент в София през седмицата съм там, та ако решите да се организираме да ходим около софииско и аз съм с вас.Но само да вметна, че по държавните водоеми риболовът се забранява от 1ви Май до 15ти Юни!Drive Like HeLL To See HaveN
Коментар
-
NGD написа:Ами аз съм от Пловдив и ходя предимно в този регион, в последно време остновно на яз.Плясъчник и излиза доста добър костур. Но пък съм студент в София през седмицата съм там, та ако решите да се организираме да ходим около софииско и аз съм с вас.Но само да вметна, че по държавните водоеми риболовът се забранява от 1ви Май до 15ти Юни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар