С моя късмет днес тъкмо като отивах на работа и един олигофрен с някъв стар мерцедес изкача от едно кръстовище без да спре отнема ми предимството и добре че дръпнах ръчната и го нацелих странично със бронята ми а на него вратата му влезе чак до волана....няма пострадали а щетите ми са огънат капак точно на ъгъла до фара ... леко огънат и влезнал навътре калник, пукната броня АБАРТ и изместена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнеха ми предимството и се нацепих....
Collapse
X
-
Re: Отнеха ми предимството и се нацепих....
mitkosoft написа:С моя късмет днес тъкмо като отивах на работа и един олигофрен с някъв стар мерцедес изкача от едно кръстовище без да спре отнема ми предимството и добре че дръпнах ръчната и го нацелих странично със бронята ми а на него вратата му влезе чак до волана....няма пострадали а щетите ми са огънат капак точно на ъгъла до фара ... леко огънат и влезнал навътре калник, пукната броня АБАРТ и изместенаFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Re: Отнеха ми предимството и се нацепих....
mitkosoft написа:С моя късмет днес тъкмо като отивах на работа и един олигофрен с някъв стар мерцедес изкача от едно кръстовище без да спре отнема ми предимството и добре че дръпнах ръчната и го нацелих странично със бронята ми а на него вратата му влезе чак до волана....няма пострадали а щетите ми са огънат капак точно на ъгъла до фара ... леко огънат и влезнал навътре калник, пукната броня АБАРТ и изместенаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Аконещо се съмняваш можеш да ги викаш и за втори оглед при разглобена кола.Може да има и отдолу нещо сгънато.Напоследък по гражданска плащат по-добре ,отколкото по каско.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
колега не се отчайвай по гражданска плащат ( поне на мене ми платиха доволно ... 4 цифри беше сумата )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
mitkosoft написа:еми викахме го сега ше видя каква е керията от тея граждански , кой знае сигурно 6е ми дадат 100 лева да ми затворят очитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар