Други улици нямате ли в Зарата че по Христо Ботев да карате карайте по Гурко
Не може там.Чичко кат дебне.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз си помислих,че става дума за Бургас, тъй като от 2 седмици ул. Христо Ботев е разкопана и трафика е ужасен, вчера минах 2 пъти от там и загубих към час от живота си в колата
Колеги,нека сме малко по-толерантни към ВиК!Хората си работят нормално и няма как да сменят тръбите по друг начин.Естествено има леко затруднение в движението,но няма начин така ще е!Улицата е достатъчно широка да се разминават 2 коли,а и има алтернативни маршрути за по-слабите шофери.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Колеги,нека сме малко по-толерантни към ВиК!Хората си работят нормално и няма как да сменят тръбите по друг начин.Естествено има леко затруднение в движението,но няма начин така ще е!Улицата е достатъчно широка да се разминават 2 коли,а и има алтернативни маршрути за по-слабите шофери.
Ти нещо агент на ВиК ми се виждаш. А ония като са разкопали- да бачкат по-бързо.пс- Отидете в Балчик да видите " Що е то Лунен Пеизаж и има ли той почва у нас".
Хр. Ботев - в Бургас няма да стане тази година... п.п. аз карам по Републиканска като резервен маршрут. открай докрай сутрин в 8.10 ч. срещам 1-2 коли....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
2 месеца по-късно, една от най-приоритетните улици е все още разкопана, а последните 3 седмици няма никаква активност, както е тръгнало утре ще падне сняги така до пролет ...
Има и една хубава новина: Пускат Ул.Гурко за движение На приказки звучи перфекно,да видим на действие как ще го докарат ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар