Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Произвежда ли се фиат в турция?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Произвежда ли се фиат в турция?

Интересува ме по-скоро дали има турска Темпра. Знам че има Тофаш там по фиатски лиценз ама изцяло фиат....?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

доколкото знам има и темпра, което не е добре защото части ще има само в турция. Аз карам тофаш и частите са голям проблем, направо се отчайвам
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

защо да са проблем частитеима и турски типота които си карат с частите си за типопросто се произвеждат в турция

Коментар

Re: Произвежда ли се фиат в турция?

geshabeli написа:
        Интересува ме по-скоро дали има турска Темпра. Знам че има Тофаш там по фиански лиценз ама изцяло фиат....?
        Най-големия автомобилен завод в Турция е на ФИАТ, но като изключим Добло и Албея всичко останало се прави само за местния пазар!

Коментар

частите са проблем, защото повечето от тях са много леко изменени и или трябва леко да се преправят, или изобщо не стават- но не всички. МАлко повече играчка и почти всички стават
          Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Сега от друг пост разбирам че се произвеждат Албеа, знам и за Добло. Също е Сиена. Обаче за Темпра знам само за Тофаш. Колега с Тофаша, да не си от Бели брези? Там гледам един тофаш доста пъти....
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

да от белите брези съм, моя е син, има и един червен
              Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Re: Произвежда ли се фиат в турция?

geshabeli написа:
                Интересува ме по-скоро дали има турска Темпра. Знам че има Тофаш там по фиатски лиценз ама изцяло фиат....?
                В Турция произвеждаха и Фиат Уно http://www.sahibindensahibine.com/si...asp?dsy_id=311Както и някои др. модели: http://www.safter.com/poliya/tofas/tofas_fiat.htmЗавода на Тофаш-Фиат В Бурса:
                Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                X