Доста е глупаво, вчера минах, макар че избягвам този маршрут.Могло е да измисли по друг начин, но точно с тунел едва ли, защото точно този тунел под Цариградско някъде прочетох, че глътнал огромна сума пари и време. Един обикновен хипермаркет със сграда от сглобяеми плоскости, едва ли би си го позволила.Но, че е глупаво е глупаво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Недомслица на Ботевградско шосе
Collapse
X
-
sota написа:kik73bg написа:Vladim написа:Този малоумен пътен възел го видяхме в заедно с колеги докато бяхме спрели на бензиностанцията. Минаха ни абсолютно същите мисли, като на теб. Интересно е, как на хората които са разрешили не са им минали същите мисли, или може би са забравили да мислят с някоя и друга пачка под масата!? Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!
Коментар
-
Само че в конкретният случай локално платно няма как да свържи работа.Защото желаещите да посетят магазина, трябва да направят ляв завой и да пресекат пътя на влизащите в София. Което няма как да стане без светофар поради интензивността на движението.Не ми се мисли какво ще става след по-големи празници.Ето го мястото.п.с А малката ми пили от една седмица на главата, че трябва да ходим до джъмбото.
Коментар
-
И на мен ми изглежда ужасно тъпо там със светофар.Предполагам че на 90 % от хората не им харесва.Неможе сега някой като реши да строи нещо и да скапва целия трафик.Предлам да се направи някаква жалба по въпроса пък после да се организираме във форума 50 коли примерно да отидем да блокираме пътя за няколко часа да ни обърнат внимание.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Нали The Mall за това си направиха тунел. Като за начало може да заринете общината с жалби по интернет, едва ли ще остане незабелязано, а при заседанията на общинските комисии се обсъждат и сигнали от граждани.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Vladim написа:Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!
Коментар
-
steven написа:Нали The Mall за това си направиха тунел. Като за начало може да заринете общината с жалби по интернет, едва ли ще остане незабелязано, а при заседанията на общинските комисии се обсъждат и сигнали от граждани.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
jamesdavidso написа:Ти да не мислиш, че тунелът, за който говориш, е направен от инвеститора на TheMall? Тунелът съществува от много години и по принцип е мислен да обслужва голямата недовършена сграда до Mr. Bricolage. Тя трябваше да приюти софийски издателства, печатници и т.н.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар