Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Недомслица на Ботевградско шосе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доста е глупаво, вчера минах, макар че избягвам този маршрут.Могло е да измисли по друг начин, но точно с тунел едва ли, защото точно този тунел под Цариградско някъде прочетох, че глътнал огромна сума пари и време. Един обикновен хипермаркет със сграда от сглобяеми плоскости, едва ли би си го позволила.Но, че е глупаво е глупаво.

Коментар

sota написа:
      kik73bg написа:
      Vladim написа:
      Този малоумен пътен възел го видяхме в заедно с колеги докато бяхме спрели на бензиностанцията. Минаха ни абсолютно същите мисли, като на теб. Интересно е, как на хората които са разрешили не са им минали същите мисли, или може би са забравили да мислят с някоя и друга пачка под масата!? Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!
      Щото мисленето се осъществява трудно,особено под шапка , пък и в тая жега отде толкова мисъл. То като гледам ,повечето неща се правят да ти е гадно ,а не да те улесняват.
      Мили ми колега къде ще има светофар не го решава полицията ,а го решава общината ,а полицията я уведомяват само .Плащат си само от магазина и ако искат ще си сложат и през десет метра светофари.Да тъпо е светофари да има през 100метра и този на Баумакс е тъп светофар и нощем не се изключва даже а си работи цяла нощ ама какво да се прави .
      Не е точно така - аз съм се занимавал с искане на разрешение за изграждане на пътна връзка, пак на Ботевградско шосе по искане на частен инвеститор с оглед осигуряване на достъп до имота му. Процедурата е следната - изготвя се проект за пътна връзка, вкарва се в НАПИ ( пътното ), съгласува се с КАТ, и дори се извършва посещение на място с предстварител на КАТ, НАПИ и инвеститора. Ако КАТ каже ’нестава" , просто няма да стане работата. Тогава си спомням не ни разрешиха да се включим в потока на Ботевградско шосе, както искахме, а ни дадоха указания как да преработим проекта. Тогава основният довод на КАТ за преработкате бе, за да се елиминира възможността да се сложи поредното ограничение от 60 км на Ботевградско. И така преработихме проекта и получихме разрешението. Аз затова страшно много се учудвам как от JUmbo са успели. По отношение на скоростта - в този участък си извънградско и като го нямаше светофара можеше да се жули с 90. :D

Коментар

Е как няма да им разрешат на Джъмбо Кой ли знае колко парички са си поделили .

Коментар

ей за това се правят локални платна на такива места, ама по-лесно е светофар. и по-ефтино...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Само че в конкретният случай локално платно няма как да свържи работа.Защото желаещите да посетят магазина, трябва да направят ляв завой и да пресекат пътя на влизащите в София. Което няма как да стане без светофар поради интензивността на движението.Не ми се мисли какво ще става след по-големи празници.Ето го мястото.п.с А малката ми пили от една седмица на главата, че трябва да ходим до джъмбото.
            Прикачени файлове
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Отгоре на това преди седмица застреляния светофар не работеше, а светеше само червено. Чаках 10 мин за да завия на ляво през него и накрая минахме цялата колона на червено... кво да правя.

Коментар

И на мен ми изглежда ужасно тъпо там със светофар.Предполагам че на 90 % от хората не им харесва.Неможе сега някой като реши да строи нещо и да скапва целия трафик.Предлам да се направи някаква жалба по въпроса пък после да се организираме във форума 50 коли примерно да отидем да блокираме пътя за няколко часа да ни обърнат внимание.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Нали The Mall за това си направиха тунел. Като за начало може да заринете общината с жалби по интернет, едва ли ще остане незабелязано, а при заседанията на общинските комисии се обсъждат и сигнали от граждани.
                  Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Vladim написа:
                    Скапаните гърци да си бяха изградили тунел, какъвто има пред The Mall, а не бавят и без това задръстеният трафик в този район!
                    Ти да не мислиш, че тунелът, за който говориш, е направен от инвеститора на TheMall? Тунелът съществува от много години и по принцип е мислен да обслужва голямата недовършена сграда до Mr. Bricolage. Тя трябваше да приюти софийски издателства, печатници и т.н.

Коментар

steven написа:
                      Нали The Mall за това си направиха тунел. Като за начало може да заринете общината с жалби по интернет, едва ли ще остане незабелязано, а при заседанията на общинските комисии се обсъждат и сигнали от граждани.
                      Аз вече пуснах жалба. Аман от тези безобразия!
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

jamesdavidso написа:
                        Ти да не мислиш, че тунелът, за който говориш, е направен от инвеститора на TheMall? Тунелът съществува от много години и по принцип е мислен да обслужва голямата недовършена сграда до Mr. Bricolage. Тя трябваше да приюти софийски издателства, печатници и т.н.
                        Ако ще трябва да спорим за този тунел... с удоволствие! Според мен бъркаш тунелите, колега! Разходи се из района и пак ще говорим! Ако пътуваш по Цариградско от Плиска към Метро, откъде минаваш за да стигнеш до Бриколаж? През тунелът за, който ти говориш. Аз говоря за новият тунел построен от The Mall! :D Ако не вярваш, порови се из чичо Гугъл, той знае всичко. В крайна сметка идеята е, че подходите към мола са в общи линии адекватни без да натоварват движението. Това беше идеята на примера ми, а не да уточняваме, колко тунела има на Цариградско и кога са копани.
                        Прикачени файлове
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                        X